Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Καλά μόνον 2%...; Για την Ελλάδα έχει γίνει έρευνα; Εδώ υπάρχουν ξεφωνισμένοι πουσταράδες που σηκώνουν το ΄Αγιο δΙσκοπότυρο...συνάμμενοι -κουνάμμενοι!...Τι λέμε τώρα!

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ: ΤΟ 2% ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!


«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, όπως μου λένε συνεργάτες μου, υπολογίζεται ότι το 2% των καθολικών κληρικών είναι παιδεραστές», τονίζει σε δηλώσεις του προς την ιταλική εφημερίδα La Republicca ο πάπας Φραγκίσκος.
«Στο 2% αυτό, όμως, υπάρχουν επίσκοποι, ακόμη και καρδινάλιοι. Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο δεν με καθησυχάζει, κάθε άλλο», προσθέτει ο ποντίφικας. Ο Φραγκίσκος θέλησε επίσης να παρομοιάσει επίσης την παιδεραστία με την λέπρα, προσθέτοντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη του φαινομένου.
Στην συνομιλία του με τον ιδρυτή της εφημερίδας La Republicca, Εουτζένιο Σκάλφαρι, ο ποντίφικας υπογράμμισε ότι «εργάζεται για να πετύχει την στενότερη δυνατή επαναπροσέγγιση των ρωμαιοκαθολικών με τους ορθοδόξους, τους αγγλικανούς, αλλά και με τους εβραίους.
Ο Φραγκίσκος ανέφερε, παράλληλα, ότι «και η στάση της Καθολικής Εκκλησίας απέναντι στο πρόβλημα της μαφίας πρέπει να αλλάξει. Δεν θα πρόκειται, στο εξής, μόνον για μεμονωμένες καταγγελίες, θα πρέπει να μετατραπεί σε μια διαρκή στάση».
«Μαφία και παιδεραστία. Η Εκκλησία, ο λαός του Κυρίου, οι κοινότητές μας, θα πρέπει να αναμετρηθούν αυτές τις δύο σημαντικότατες προτεραιότητες», ολοκληρώνει, τέλος, ο Αργεντινός ποντίφικας.

skai.gr
ΣΥΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες -πριν από λίγες στιγμής-... ο Φραγκίσκος.... άρχισε να τα μασάει... Καλά τι να μασήσει; Ο παγκόσμιος Τύπος βοά για τις ασχήμιες του Ιερατείου των καθολικών...κάθε τόσο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου