Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ... ΒΛΟΓΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ... Ε, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!
Και επειδή πολλοί αγαπάνε τη δημοσιογραφία, και ψάχνονται...



ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ....κι άλλων ευπέπτων...



  ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ 

ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ:

ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟΝ 1-3 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ….ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ. ..Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ… 

Από το 1968 η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών το φωνάζει: Διαλέγουμε τους σπουδαστές μας… Περνάμε από τεστ τους υποψηφίους. Αν δεν έχουν τα φόντα δεν τους δεχόμαστε… Τους προσγειώνουμε! Δεν θέλουμε "πεταμένα λεφτά" χωρίς αντίκρυσμα και  πικραμένους με τα πτυχία τους κρεμασμένα στο ντουβάρι. 

Επι κεφαλής των σπουδών δημοσιογραφίας είναι ο κέρβερος και θρυλικός ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ένας από τους μεγαλύτερους ρεπόρτερ που γέννησε ποτέ ο τόπος αυτός.Αφού φαντασθείτε ακόμη και στον γιό του, Μάκη Βραχιολίδη γνωστό και πετυχημένο ήδη δημοσιογράφο και εκδότη άργησε να του δώσει το “δακτυλίδι”, το όβερ…, παρά το γεγονός ότι δούλευε δίπλα του, σπούδαζε  κι ασκούνταν στη δημοσιογραφία  από παιδί 12 ετών!

Έτσι απλά να το ξέρετε και να μην ονειροπολείτε άστοχα.Να μην έχετε αυταπάτες και φαντασιώσεις! Η δημοσιογραφία είναι δύσκολη ερωμένη. Μπορεί εσύ να της κάνεις γλυκά μάτια… Αλλά το θέμα είναι αν ΕΣΥ αρέσεις στη δημοσιογραφία.. Αλλιώτικα δεν σου κουνιέται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου