Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Από τη μια έχουμε τους κτηνώδεις Ισλαμιστές και απο την άλλη τους βαρβάρους Σιωνιστές του Ισραήλ που ξεκληρίζουν τη Γάζα... Να ο πολιτισμός μας ... Ναι αυτός της Δύσης, που σιωπά στα εγκλήματα των Εβραιοαμερικάνων, ονειρευόμενη να εξαφανίσει τους Ορθοδόξους από τον χάρτη...ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ... ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΩΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ!

ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ! ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!
ΕΔΩ Η ΑΠΡΟΣΚΗΝΗΤΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
ΑΝΕΝΔΟΤΗ Απάντηση Επάρχου Αλύκου στις κατηγορίες πως χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα σε υπηρεσιακά έγγραφα
Χρ. Καΐσης: «Έχω 
κάθε δικαίωμα να 
γράφω ελληνικά»

Αλβανικά δημοσιεύματα κατηγορούν τον έπαρχο Αλύκου κ. Χρήστο Καΐση, διότι σε υπηρεσιακό έγγραφο χρησιμοποίησε την Ελληνική γλώσσα. Μάλιστα δημοσιεύουν και το σχετικό έγγραφο, το οποίο είχε ως παραλήπτη τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο. Τι το περίεργο όταν δυο Έλληνες επικοινωνούν μεταξύ τους στα Ελληνικά; γνωρίζουμε όμως πως τα αλβανικά έντυπα τρίβουν τα χέρια τους με τέτοιες ιστορίες βλέποντας τες ως ευκαιρία να αναζωπυρώσουν το μένος της αλβανικής κοινωνίας εις βάρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Ρωτήσαμε τον κ. Καΐση να μας πει την γνώμη του σχετικά με τις αντιδράσεις και τα δημοσιεύματα των αλβανικών μέσων και ο ίδιος δεν προσπάθησε ούτε να καλυφθεί ούτε να αμυνθεί αλλά πέρασε στην αντεπίθεση. Διαβάστε τη δήλωσε στο himara.gr ο έπαρχος Αλύκου:
«Στηρίζω την μητρική μου γλώσσα και δεν παρανομώ σε κάτι ας διαβάσουν την σύμβαση πλαίσιο να ενημερωθούν αν δεν ξέρουν διότι δεσμεύονται να αναγνωρίσουν το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης κάθε προσώπου που ανήκει σε εθνική μειονότητα συμπεριλαμβάνει και την ελευθερία στη λήψη και τη διάδοση πληροφοριών ή ιδεών στη μειονοτική γλώσσα, πέρα από σύνορα και χωρίς την ανάμειξη των δημόσιων αρχών. Επίσης με τιμούν και με ενθαρρύνουν τα σχόλια τους , ιδιαίτερα τα περί φιλίας μου με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ.Αναστάσιο, ο οποίος ήταν και είναι η πυξίδα της Αγιοσύνης για όλοι την Αλβανία αλλά και πέραν των συνόρων αυτών .»
Πηγή: www.himara.gr

Ποιους θα γράψει η ιστορία;

Από τον ανταποκριτή μας στην Αλβανία Βάλη Πύρρο!
Χάονας

Κάτω τα χέρια από : Χιμάρα, Βαγκαλιάτι (Λ. Ταλλιο), Σωπίκι, Τσούκα , Μουζινα, Πέτσα, Γαρδικάκι, Μαυρόπουλο.
Χωρίς πολλές αναλύσεις και μόνο από το γεγονός του πλήθους των επερχόμενων και επαναλαμβανόμενων «κρισιμοτήτων» μπορεί κανείς να καταλάβει την ιστορικά ανεπανάληπτη ανεπάρκεια μιας κυβέρνησης ή οποία, κατά τους πλέον αφελείς από εμάς, δεν είχε περιθώρια να είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Γιατί απλά, επανδρώνει την κυριαρχία της με κόμμα ανθελληνικό, το οποίο καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώνοντας κοινότητες κατά κόρον ελληνικές όπως Χιμάρα, Βαγκαλιάτι (Λ. Ταλλιο), Σωπίκι, Τσούκα , Μουζινα, Πέτσα, Γαρδικάκι, Μαυρόπουλο, με εξτρεμιστικές ιδέες εξόντωσης τους, παραπέμποντας το ελληνικότατο αυτό κομμάτι με ένωση Τσαμουριάς.
Ένα πολυπλόκαμο τέρας, βυθισμένο για χρόνια στην αναξιοκρατία. Απέναντί μας , ένα Κράτος ταυτισμένο με το Κόμμα, μία χώρα πουκάμισο αδειανό, που στη δίνη της ψάχνει για το εξιλαστήριο θύμα, και το πειραματόζωο, και το θύμα. Με την ανοχή πολλών, εξοργιστικά πάρα πολλών, αλλά όχι όλων.
Σε αυτόν τον τόπο, υπήρξαν και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που απλώς «δεν». Που περιθωριοποιήθηκαν. Που λοιδορήθηκαν. Που εξοστρακίστηκαν.
Σήμερα, οι βουλευτές ελληνικής καταγωγής καθώς και η Ελληνική Κυβέρνηση έχουν την τελευταία ευκαιρία τους να παίξουν έναν ρόλο ιστορικό. Έχουν να επιλέξουν μεταξύ της ‘’καρέκλας’’ που ξεκίνησε με τα μεγάλα τους όνειρα από τη μια, και, του ήθους από την άλλη.
Είναι δύο κόσμοι, τελείως διαφορετικοί.
Σήμερα, η πατρίδα μας διώκεται όχι πολιτικά αλλά εθνικά. Σήμερα, η κοινωνία, στην συντριπτική της πλειοψηφία έχει ήδη απορρίψει τον νόμο αυτό. Σήμερα, η κοινωνία κοχλάζει και αποζητά λύσεις τις οποίες δεν μπορεί ακόμα να ανιχνεύσει γιατί, οι «εκπρόσωποί της» αρνούνται να ρίξουν την χαριστική βολή στη γάγγραινα που κυβερνά τον τόπο. Σήμερα, η κοινωνία ελπίζει, πως μέσα στον ευρύτερο κύκλο των κομμάτων, υπάρχουν υγιείς δυνάμεις. Η κοινωνία όμως βιάζεται. Και βιάζεται γιατί δεν είναι απλά κολλημένη σε κάποιον τοίχο, αλλά κρεμασμένη από το γκρεμό και κρατιέται πια από τα ακροδάχτυλα της με το χάος από κάτω να χάσκει.
Οι βουλευτές μας και η Ελληνική κυβέρνηση , εάν ψηφίσουν το «Σχέδιο εξόντωσης» κατά κόσμον Διοικητικής Διαίρεσης θα βάψουν τα χέρια τους τόσο με το αίμα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας αλλά και με το αίμα τον προγόνων τους. Είναι υπόλογοι έναντι της Ιστορίας, της Κοινωνίας, του Μέλλοντος, των σημερινών και των αυριανών Ελλήνων. Είναι υπόλογοι έναντι της ιστορικής αναγκαιότητας που απαιτεί εδώ και τώρα τη συντριβή του τρέχοντος κατακερματισμού της Β. Ηπείρου. Είναι υπόλογοι έναντι χιλιάδων Βορειοηπειρωτών όπου διαμένουν εντός και εκτός της χώρας. Το γνωρίζουν, είμαστε βέβαιοι (θέλουμε να είμαστε βέβαιοι). Ήρθε η στιγμή κυρίες και κύριοι να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε.
Αν η απόφαση σας είναι η ορθή, τότε, σκεφτείτε το, ίσως να έχετε να παίξετε έναν ρόλο στην επόμενη μέρα. Γιατί, αυτή θα έρθει, είτε έτσι, είτε αλλιώς.
Αν η απόφαση σας είναι λάθος, τότε, όσοι έχετε μια κάποια φαντασία και μία ελάχιστη γνώση ιστορίας, σκεφτείτε πως θα σας καταγράψει η συλλογική μνήμη και η ιστορία.
Δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνετε.
Ο κάθε ένας και η κάθε μια από εσάς κρατάει ένα κλειδί είτε μας κλειδώνει είτε μας  απελευθερώνει. Στο χέρι σας είναι..................!!!


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ... 
SigmaLive - πριν από 19 λεπτά
Έθνος - πριν από 12 λεπτά
Ημερησία - πριν από 16 ώρες
Η Καθημερινή - πριν από 32 λεπτά
Έθνος - πριν από 13 λεπτά
Έθνος - πριν από 12 λεπτά
DiferNews - πριν από 9 ώρες
Έθνος - πριν από 12 λεπτά
Πρώτο ΘΕΜΑ - πριν από 46 λεπτά
Ελευθεροτυπία - πριν από 15 ώρες
ΑΠΙΣΤΕΤΥΟ... ΚΤΗΝΩΔΕΣ!

Το ISIS διέταξε κλειτοριδεκτομή για τις γυναίκες της Μοσούλης

Από 11 έως 46 ετών - Αμεση αντίδραση ζητεί ο ΟΗΕ
Το ISIS διέταξε κλειτοριδεκτομή για τις γυναίκες της Μοσούλης

ΚΛΙΚ ΕΔΩ> http://www.tovima.gr/world/article/?aid=618148

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου