Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΤΑ ...ΜΑΣ ΝΕΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ.."ΑΙΔΕΙΟΝ" ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ! Το παλαιότερον και προκλητικότερον ήταν η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ, αγνώστου εθνικής ταυτότητας ... που αποπειράθηκε η κτηνώδης να αλλάξει την ταυτότητα των Ελλήνίδων.. Η άλλη, η κόρη του ΓΑΠ.. Ομορφούλα... Ταλαντούχα δε τόσον ώστε πριν πάρει πτυχίο ..βρήκε κιόλα δουλειά! Εσύ πολυπτυχιούχε έλληνα ...συνέχισε να στέλνεις ...ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!


Δείτε την κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, με μπικίνι! Καίει καρδιές !!!


ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ, MARGARET, που ακόμη τα μασάει από τον ελληνικό λαό...μέσω των Μ.Κ.Ο, που όπως αποδείχθηκαν σχεδόν ΟΛΕΣ οι ΜΚΟ, ήσαν κλεφτρόνια του ελληνικού λαού!Η γιαγιά της ..πάντα πρώτη στη λίστα της αρπαγής ...του ιδρώτα του ελληνικού λαού!.. Χάρη στον παππού Ανδρέα και του Γεωργίου, πατρός της! Ας μη ξεχνάει ..τις ληστείες αυτές ... η Μαργαρίτα...Μαργαρώ!
Κατά τα  λοιπά  μπορεί να μας πει αν...έπιασε δουλειά μέσω ...ΑΣΕΠ;... Θα το εκτιμούσαμε!

Χαμός γίνεται στα social media με μια φωτογραφία της Μαργαρίτας Παπανδρέου, κόρης του Γιώργου Παπανδρέου, στην παραλία με το μπικίνι της.

Η εικόνα αυτή έρχεται μαζί με την είδηση ότι η Μαργαρίτα ανεβαίνει στην πασαρέλα!.....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ: Εμείς θυμίζουμε: Ο Μίστερ Τίποτας Πέτρος Κωστόπουλος ... είναι προϊόν του επίσης ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, γιαλαντζή πολιτικού, που σήμερα διάγει πάμπλουτος ...δεόντως εξαφανισθείς από το προσκήνιο. Λέμε λοιπόν για τον ...Πέτρο , το πελεκάνο της Μυκόνου... πως είναι αγνώστου επαγγέλματος, κοινός τυχοδιώκτης , εξυπνάκιας, εγκεφαλικά τραυματικός, όπου με κάποια μαγκαζίνα που έβγαζε ξεφούρνιζε ιδεογράμματα που ατυχώς -λένε-επηρέασαν κάποιους τζούφιους νεολαίους!.. Βασικά κοινός κόπανος που άνθισε στην εγκληματικά δρώσα τηλεοπτική μας πραγματικότητα! Διαβάστε όμως τι λένε για το κακορίζικο αυτό δίποδο:


ΚΑΛOΣΤHΜΕΝΗ παράσταση o ΧΩΡΙΣΜOΣ Κωστόπουλου Μπαλατσινoύ

ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ! 

Όλα ήταν θέατρο… Αυτά που βλέπαμε καθημερινά στη τηλεόραση, ήταν μία καλοστημένη παράσταση...
Ο Πέτρος είχε φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι… Τελικά, Τζένη και Πέτρος επιβεβαίωσαν τα...
σενάρια που κυκλοφορούσαν καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Σαν δύο καλοί ηθοποιοί, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έπαιξαν τον καλύτερό ρόλο της ζωής τους. Από την αρχή της χρονιάς όλος ο κόσμος έβλεπε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι να δουλεύει μαζί, να κάνει κοινά όνειρα και σχέδια, δίνοντας την εντύπωση πως παρά τα προβλήματα δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ.

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕ ΧΑΣΑΠΗ... ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ;

Συνελήφθη καρδιοχειρουργός μεγάλης κλινικής της Αθήνας όταν αρνήθηκε να χειρουργήσει ασθενή με έμφραγμα επειδή δεν του έδωσε φακελάκι! Κατά συρροή εκβιαστής ο μεγαλογιατρός!

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη χθες (09-07-2014) στην Αθήνα, 59χρονος ιατρός, χειρουργός -Διευθυντής Τμήματος Κλινικής Νοσοκομείου της...
Αθήνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, με τις κατηγορίες της δωροληψίας υπαλλήλου και της απόπειρας εκβίασης, κατ’ επάγγελμα, εξακολούθηση και συνήθεια, σε βαθμό κακουργήματος.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ασθενούς, ο οποίος εισήχθη στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, συνεπεία εμφράγματος, νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα και στη συνέχεια στην Καρδιολογική Κλινική, όπου διαγνώστηκε από τους θεράποντες ιατρούς η ανάγκη να χειρουργηθεί άμεσα.

ΚΑΜΙΝΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Στα ύψη και σήμερα ο υδράργυρος

Γενικά αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νοτιά μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα δείξει από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΕΗ...ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ!

ΜΕ 51 ΨΗΦΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ "ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ"

Υπερψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης με 51 «ναι», 46 «όχι» και 1 «παρών» το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ».
Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου και την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας για το δημοψήφισμα, καθώς όπως είπε έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 120 υπογραφές.

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ πλην όμως και αποκαλυπτική της θλιβερότητας των κοινωνιών μας....

ΜΕΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ... ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!



Συνέβη προχθές Κυριακή στο σταθμό μετρό του Χολαργού. ΄Ενας γέρων περιμένει να φτάσει το ασανσέρ  που κάλεσε...Ξάφνου πετάγεται ένας άλλος περίπου της αυτής ηλικίας και φουριόζο Ορλάνδο ..πάει να μπεί μπροστά από τον άλλο γέρο... ο οποίος φυσικά παραξενεύθηκε ...
--Μα κατενάτσιο έχουμε... σκέφθηκε.
Μόλις έφθασε το ασανσέρ, κι άνοιξε η πόρτα , ο πρώτος γέρων ...εμφανώς ειρωνικά έτεινε ευγενώς το χέρι του και πρότεινε :
--Παρακαλώ περάστε... Προηγούνται τα νειάτα... του πέταξε καρφωτά!!!
Κάτι πήγε να πεί ο άλλος  , αλλά οι συνθήκες βιασύνης δεν το επέτρεπαν κι έτσι οι δυο γέροι βρέθηκαν μονάχοι τους μέσα στην καμπίνα-κλούβα του ασανσέρ  .Κοιτάχτηκαν!
--Βρε Κώστα εσύ είσαι..παναθέμα με...αναφώνησε ο αρχικός γέρων!
Ο άλλος αιφνιδιάστηκε για μια ακόμη φορά...
--Εσύ πρέπει να είσαι .....να είσαι...ο....
--Θα έχει πλάκα αν με ανακαλύψεις, διότι όπως βλέπεις είμαι και ...παραλλαγμένος... Φοράω καπελαδούρα ... και κοντά πανταλονάκια!
--Είσαι...είσαι... ο Απόστολός!...Κι άρχισα να παραμιλάω μέσα μου... Λέω δεν είναι δυνατόν ...αυτός πρέπει νάναι ο... Βραχιολίδης... Μονάχα αυτός κάνει τέτοια "επιθετικά τσαλιμάκια'...
Βάλανε τα γέλια οι γέροι!
--Αχ ρε Απόστολε... Χαθήκαμε...πόσα χρόνια έχουμε να ειδωθούμε...
Ο ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,-
σήμερα προεδρος ΕΣΔ


Το δραματικό δε είναι ότι οι δυο γέροι είναι : γείτονες στο Χολαργό και τα σπίτια τους απέχουν 200 μέτρα στην...'ίδια οδό! ( Περικλέους, κεντρική αρτηρία του προαστίου).
Είχαν να ειδωθούν κοντά 30, ίσως και περισσότερα χρόνια...

--Βρε Απόστολε δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χάρη που μου έκανες όταν ήσουν διευθυντής  Δημοσίων Σχέσεων του ΟΤΕ , θυμήθηκε ο χαμένος φίλος...
--Σου έκανα εγώ χάρη;.. Αλλά τις χάρες μου τις ξεχνάω ... θυμάμαι μόνο τα αχαμνά μου...παρατήρησε ο πρώτος γέρων...ο Βραχιολίδης δηλαδή!( Συμπτωματικά σήμερα πρόεδρος της ΄Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου και της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών! )
--Πάντα ο ίδιος... ρε Απόστολε είσαι ...δεν άλλαξες καθόλου και είσαι και κοτσανάτος και χαίρομαι ειλικρινά!... Ναι και βέβαια μου έκανες χάρη.. Δεν ήταν για μένα αλλά για τον μεγάλο Ολυμπιονίκη μας Επικοντιστή ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ! Σε παρακάλεσα, μια και διηύθυνες την Υπηρεσία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του ΟΤΕ να του βάλουμε ένα τηλέφωνο... Ολυμπιονίκης ήταν ο άνθρωπος... κι αμέσως φίλε μου  μόλις σου το είπα... την επομένη ο Χρήστος Παπανικολάου είχε τηλέφωνο! Να γιατί δεν σε ξεχνάω....
--Χριστός και Κύριε... έχω κάνει εγώ τέτοια...εγκλήματα; Ειλικρινώς δεν τα θυμάμαι , διότι καν μ΄ενδιαφέρουν τα εγκλήματά μου! είπε ο Βραχιολίδης με τη γνωστή σκωπτική-κυνική διάθεσή του!

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Για τον αναγνώστη που αγνοεί λέμε: Η εποχή 1960-1980 και πολύ μετά το τηλέφωνο ήταν είδος πολυτελείας και οι αιτούντες χρειάζονταν-λόγω τεχνικών αδυναμιών του ΟΤΕ τότε- να περιμένουν έως και τρία χρόνια μέχρις ότου, αποκτήσουν τηλέφωνο- απολαύσουν το επικοινωνιακό αυτό αγαθό..

Σήμερα πια άλλαξαν οι καιροί ... και οι τηλεφωνικές εταιρίες διαγκωνίζονται ποια θα σας πωλήσει επικοινωνιακό παραμύθιον... γι αυτό και η Ελλάς κατάντησε η πρώτη χώρα στον κόσμο που όλοι είναι καλοδιωμένοι με γραμμές τηλεφώνου...Από το Ναδιρ...καταλήξαμε στο Ζενιθ...

Α, ναί,... τον ένα γέρο τον αποκαλύψαμε... είναι συμπτωματικά, δικός μας άνθρωπος. Ποιός ο άλλος;
Είναι ο διαπρεπής προπονητής ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΟΣ... μεγάλη φυσιογνωμία στο ποδόσφαιρο με επίσης μοναδικό σημαντικό συγγραφικό έργο για όσα αφορούν το ποδόσφαιρο... Είναι έργο που το δουλεύει επί δεκάδες έτη... Δυστυχώς δεν υπάρχουν εκδότες "σαϊνια" στην Ελλάδα... Θα χαρούμε αν κάποιος θελήσει να σκύψει πάνω στο συγγραφικό έργο του Κώστα Τσάκου...για το ποδόσφαιρο...
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΟΣ


Θα προκαλέσουμε-και προσκαλούμε-  τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να κάνουν κάποιο βήμα, μια κι ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΟΣ υπήρξε στέλεχός τους... και προπονητής τους...
Δεν είναι πολλά τα λεφτά για την έκδοση των πονημάτων του ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΟΥ..Αλλά είναι θέμα τιμής για την ιστορία του ποδοσφαίρου... για όλους που είναι θιασώτες του! Και δη για τους ποδοσφαιριστές ...Είναι ευαγγέλιο για τα μυστικά-τεχνικές του δημοφιλούς αθλήματος.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ να πούμε  πως ο Κώστας Τσάκος υπήρξε επί πολλά έτη και ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΡΟΥ...



Να και μια άλλη φωτο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο... Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής Αντωνιάδης, ο προπονητής
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΟΣ  κι ο γνωστός δημοσιογράφος ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, γιός του γέροντος  που γράφουμε στο στόρυ...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου