Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ορθώς η Βούλτεψη επεσήμανε τη σιγή του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση του Μαζιώτη. Οι βλακώσεις αντιδράσεις της παρεούλας του Αλέξη..συνεχίζονται

ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ...
Επίθεση από Βούλτεψη και ΠΑΣΟΚ κατά του Τσίπρα για τη «σιωπή» της Κουμουνδούρου μετά τη σύλληψη Μαζιώτη

Επίθεση από Βούλτεψη και ΠΑΣΟΚ κατά του Τσίπρα για τη «σιωπή» της Κουμουνδούρου μετά τη σύλληψη Μαζιώτη

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εδώ και πολλά χρόνια... Οι κουκουλοφόροι είναι έμπνευση αυτού του Μωσαϊκου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, οι καταλήψεις , η προάσπιση των περιθωριακών, αναρχικών και αλλοφύλων λαθρομεταναστών, δικά του επιτεύγματα ... Προς τι λοιπόν οι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτήσουν την αστυνομία για τη σύλληψη του αλλητάμπουρα Μαζιώτη; Αν δεν είναι οι Συριζαίοι Πεμπτοφαλαγγίτες , τότε είναι σίγουρα  βλάκες (πολιτικά) με πατέντα! Αυτά τα ούφο προσδοκούν να μας κυβερνήσουν!
Διπλή επίθεση από την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση που κράτησε αμέσως μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Συγκεκριμένα η κ. Βούλτεψη δήλωσε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ η αμήχανη σιωπή της πρώτης ημέρας για την επιτυχία της αστυνομίας να συλλάβει τον τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη έδωσε σήμερα τη θέση της σε ύποπτες δηλώσεις περί 'λαθών' των τρομοκρατών. Διαπιστώνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία. Υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα περάσουν και στο στάδιο των... υποδείξεων προς τους τρομοκράτες , ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον πιθανά νέα ''λάθη''»

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ... ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΤΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ...

Ενα άλυτο μυστήριο: Ο καταραμένος αριθμός επτά πίσω από τις αεροπορικές τραγωδίες

Ενα άλυτο μυστήριο: Ο καταραμένος αριθμός επτά πίσω από τις αεροπορικές τραγωδίες

Κάθε αριθμός και ο συμβολισμός του ή ακόμα και η κρυφή ερμηνεία του που έρχεται από τα αρχαία χρόνια και απαντάται ακόμα και σήμερα. Εν προκειμένω: ο αριθμός επτά είναι συνυφασμένος με τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν συμβεί σε αεροσκάφη των Μαλαισιανών αερογραμμών.
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τα επτά θαύματα του κόσμου, με τις επτά ημέρες της εβδομάδας, τις επτά Πλειάδες της αρχαιότητας ή τα επτά ενεργειακά πεδία στο σώμα του ανθρώπου, αλλά με τραγωδίες που κόστισαν πάρα πολλές ζωές. Όπως συνέβη στα δύο πρόσφατα αεροπορικά δυστυχήματα της Malaysia Airlines.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΏΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ;


ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. 8.000 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ. ΜΑΧΗ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΔΡΟΜΟ ΔΙΝΕΙ Η ΧΑΜΑΣ!!! Η σφαγή αμάχων συνεχίζεται! Οι κωλοεβραίοι ζητάνε αναγνώριση μονάχα για το δικό τους ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

Σε κόλαση έχουν μεταβληθεί αυτή την στιγμή πολλές περιοχές η Λωρίδα της Γάζας καθώς ο μεν ισραηλινός Στρατός έχει κινητοποιήσει στην πρώτη φάση της επιχείρησης «Προστατευμένη Παρυφή» 8.000 προσωπικό της ταξιαρχίας Γκιβατί και πιθανότατα της ταξιαρχίας Γκολάνι, η δε Αεροπορία περίπου 50 μαχητικά αεροσκάφη 20 επιθετικά ελικόπτερα και το Ναυτικό πέντε σκάφη επιφανείας.

Την ώρα που πριν μερικές μέρες ψηφίστηκε Νόμος για να κολυμπάνε και τα σκυλιά στις ακτές μας, υπάρχουν ουκ ολίγοι που δεν θέλουν συνανθρώπους τους!

NA O MEΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ!

ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΑ!

Λουόμενοι εμπόδισαν τη δωρεάν εγκατάσταση στην παραλία της Νέας Μάκρης συστήματος που επιτρέπει σε άτομα με αναπηρία να έχουν αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. «Μας ενοχλεί» και «είναι άχρηστο, κανείς δεν το χρησιμοποιεί», είπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου