Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Προς το Ιερατείο κι όλους τους... ταχα θρησκευάμενους φονταμεταλιστές της Ορθοδοξίας! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΛΞΗ ΑΥΤΗ , δεν κάνουμε εκπτώσεις...Λέμε τα σύκα-σύκα... βοηθώντας σας να αναβλέψετε ...μέσα από το εκτυφλωτικό φως του Αγίου Πνεύματος ...που σπανίως αισθάνεστε!

Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ... ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚο! (και επιεδή το ζήσαμε και σε κιμπουτζ...)


Gaza-City_bombes-642x301Το άθλιο εβραϊκό κράτος μας

Gideon Levy (δημοσιεύτηκε στην Haaretz, Ισραήλ,6.7.2014, Our wretched Jewish state)     (μτφ. Κριστιάν)
Τώρα ξέρουμε: στο εβραϊκό κράτος υπάρχει συμπόνια και ανθρώπινα αισθήματα μόνο για τους Εβραίους, δικαιώματα μόνο για τον Περιούσιο Λαό. Το εβραϊκό κράτος υφίσταται μόνο για τους Εβραίους.

Σε αντίσταση κάλεσε ο Άνθιμος: Πολεμηθήκαμε από αριστερά κόμματα, αλλά και η κυβέρνηση μας φορολογεί άδικα (ΒΙΝΤΕΟ)

anthimos-thessalonikisΓια πολλά γεγονότα που σηματοδοτούν την πολεμική κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο σημερινό κήρυγμά του στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου. Μιλώντας πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής χαρακτηρίζοντάς την “πρωτοφανές μέγα λάθος”! Συνεχάρη όσους είπαν όχι και τους ευχήθηκε “Καλό αγώνα”! Κατόπιν αναφέρθηκε στις αιρέσεις και συγκεκριμένα στους Ιεχωβάδες, που όπως είπε “αρπάζουν το ποίμνιο” και κάλεσε να μην ανοίγουν τα σπίτια τους οι πιστοί! “Θέλουν οι αιρέσεις να καταπιούν την Ορθοδοξία” βροντοφώναξε!

Ρε το φωναζουμε... οι Τουρκαλβανοί Λάθροι είναι εδώ... Και μας τα πρήζουν συνεχώς!

Αίσχος! Αλβανός τζιχαντιστής (που έσφαζε χριστιανούς) τραυματίστηκε στην Συρία και νοσηλεύεται στην Λάρισα


αλβανός-τζιχαντιστής-που-έσφαζε-χριστιανούς-τραυματίστηκε-στη-Συρία-και-νοσηλεύεται-στη-ΛάρισαΑλβανός τζιχαντιστής που πολεμούσε στη Συρία και έχει τραυματιστεί νοσηλεύεται στη Λάρισα,- αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα αλβανικών μέσων, στη Συρία έχουν σκοτωθεί εννέα “Αλβανοί μουσουλμάνοι αντάρτες” και άλλοι έξι έχουν τραυματιστεί. 

ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ ΕΝ ΔΟΞΕΙ... ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ... ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΝΥΦΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ. Θυμηθείτε τον παππού Ανδρά Παπανδρέου πως παράτησε-έφτυσε τη Μαργαρίτα-τη μάνα όλων- και προτίμησε τη χυμώδη Δήμητρα Λιάνη!

Η τσουτσουνοπαικτική στο σόϊ αυτό πάει σύννεφο!
Ανδρέας Παπανδρέου– Πωλίνα: γιατί  «χάλασε» ο γάμος τους
Γιατί ο Aνδρεάς Παπανδρέου δεν παντρεύεται τελικά τη Πωλίνα Πατραμάνη; Γιατί ακυρώνεται ο γάμος του Ανδρέα Παπανδρέου;
Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου και η Πωλίνα Πατραμάνη δεν παντρεύονται τελικά.
Ο γάμος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Πωλίνας Πατραμάνη δεν αναβλήθηκε αλλά ακυρώθηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα με τίτλο «Σχόλασε ο γάμος! – Δεν τα βρήκαν στα έξοδα του γάμου οι συμπέθεροι ή ασυμφωνία χαρακτήρων;».

ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ...ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ:


Γιώργος Λιάγκας: οι πραγματικοί λόγοι για το επαγγελματικό διαζύγιοΟ ΛΙΑΓΚΑΣ ΤΑ ...ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΑΛ ΦΜ- ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ


Γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου «έφαγε» τον Γιώργο Λιάγκα από τον Real fm;
Την πόρτα της εξόδου έδειξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Γιώργο Λιάγκα καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του γνωστού παρουσιαστή με την εφημερίδα «Real News» και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Real FM βγήκε στον αέρα την περασμένη Πέμπτη, ενώ η συνεργασία του με το κυριακάτικο φύλλο θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι δυο πλευρές προχώρησαν σε διαζύγιο και ολοκλήρωσαν την επαγγελματική τους σχέση, εξαιτίας οικονομικών διαφωνιών μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Χατζηνικολάου.
Από εδώ και πέρα, ο Γιώργος Λιάγκας θα επικεντρωθεί στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά αλλά και στο «The Voice»…

Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εποχή του Γιώργου Λιάγκα για να τελειώνει τις συνεργασίες του και να ετοιμάζει ύστερα από ώριμη σκέψη τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
Έτσι, μετά την περσινή αποχώρησή του από το Μεγάλο Κανάλι και την ένταξή του στο δυναμικό του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ξαναχτυπά την ίδια ακριβώς περίοδο, τελειώνοντας ξαφνικά την μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Real Group.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου