Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΧΥΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΧΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΡΙΑ1


ΑΧ...ΚΟΚΚΟΝΑ ΜΑΣ...Με ποια μπόσικα
 ..σοσιαλιστικα ,
κομμουνιστικά.. ταϊζεσαι εμετικά
από Ταμείο μας, το
Ταμείο Δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ;
 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΜΩΡΗ
ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;
Θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΩΡΗ
ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ
 ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΓΙΑ ΨΩΜΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
ΠΑΙΔΕΙΑ;  ΟΥΣΤ ...και παρδόν διότι  είσαι
γυναίκα, μια και σεβόμαστε απείρως
τις γυναίκες ... Αλλά ΕΣΥ ασεβείς
σε Ιερά και όσια του λαού αυτού! 

Η ΑΛΕΚΑ
ΠΑΠΑΡΗΓΑ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.. 

Κι έπειτα λέμε γιατί φουντάραμε ως χώρα!

Εδώ δίπλα μας είναι τα λαμόγια και οι επαγγελματίες νταβατζήδες του Εθνους!



Μόλις χθες αποκαλύψαμε ότι η τέως αρχηγός του ΚΚΕ λαμβάνει σύνταξη από ΙΚΑ και το δικό μας Ταμείο ...ΕΤΑΠ ΜΜΕ... που αγγίζουν τα 50.000 ευρώ το χρόνο! Υπ όψιν έρχεται και τρίτη σύνταξη για τη ΒΑΡΏΝΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε...Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ! Σαϊνι το πράμα αυτό από το χωρίον.. Περατάτα της Κεφαλωνιάς! Πάντως.. περατώνει τον βίο της με ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, για τα απίστευτα τάλαντα που της προίκισε η φύση... Δείτε τι λέει ξεδιάντροπα η Αλέκα, που βέβαια τα παιδιά της τα ..έχει σε αμερικάνικα Πανεπιστήμια... Μιλάμε για κομουνίστρια του κερατά! ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΣΚΕΤΟ!

ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ:Η ΜΑΝΔΑΜ ΑΛΕΚΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... & ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!
Μπρος μανδάμ να μας αποδείξεις πως διάολο και με τι έργο υπήρξες δημοσιογράφος! Τώρα!

«Τα κριτήρια είναι καθαρά ταξικά και επικαλύπτονται με πολιτικά επιχειρήματα. Είναι κριτήρια διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών πριν 50 χρόνια» επισήμανε η επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας επί του νομοσχεδίου για την αναστολή των πλειστηριασμών και την προστασία των δανειοληπτών. 

Η κα Παπαρήγα δήλωσε ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε αυτό που λέγεται «εύλογες δαπάνες διαβίωσης» και απευθυνόμενη στην κυβερνητική πτέρυγα διερωτήθηκε: «λέτε ότι μια οικογένεια με 35.000 εισόδημα το χρόνο μπορεί να δίνει 485 ευρώ όταν έχει τόσους φόρους, τόσα χαράτσια, αλλά δεν έχει συμβόλαιο με την απασχόληση; Πώς θα κρίνετε κάποιον που δουλεύει τρεις μήνες το χρόνο ή παίρνει 385 ευρώ, ποιες θα είναι οι εύλογες δαπάνες;».

Όπως πρόσθεσε μάλιστα: «Το 2014 δεν μπορεί να μας φορολογείτε με βάση τα μεικτά εισοδήματα, που είχαμε πριν κοπούν οι συντάξεις. Εγώ δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία. Δεν μπορεί να με φορολογείς με δύο συντάξεις, από τις οποίες πραγματικά παίρνω τώρα το 50%. Φέρνω το παράδειγμά μου για να μη μου πείτε ότι λέω ψέματα. Δεν αναγνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι τα έσοδά μας, τα πραγματικά από τα πόθεν έσχες, και θα μου πείτε ότι θα βάλετε εύλογες δαπάνες διαβίωσης; Δεν δέχομαι να μου καθορίσετε τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου