Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΧΩΛΑΙΝΕΙ ...ΔΕΙΤΕ:

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΑΚΤΟΥΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ – ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ…



O KΑΠΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ …ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ, ΠΕΝΙΧΡΗΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ,εσχάτως από παρουσιαστής εκπομπών… κατέληξε να είναι σχολιαστική γλάστρα στο ΕΧΤΡΑ- που τον έχει διώξει τρεις  φορές.. και τώρα  εμφανίζεται δε και από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ! 

Μην ανησυχείτε… Ο άνθρωπος ψάχνεται για μεροκάματο. Τον πήρανε χαμπάρι ΟΛΟΙ.. Σήμερα στοχεύει σε άσχημες πτυχές ανθρώπων της Εκκλησίας και τις μεγεθύνει…. ανοήτως! Προχτές ‘έβγαλε στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ λίστα ΜΑΣΟΝΩΝ, στην οποία υπάρχουν και τινες
ιεράρχες- προυπήρχαν προ γεννέσεως αυτού του νευροφυτικού τύπου που παριστάνει τον δημοσιογράφο, χωρίς την παραμικρή κατάθεση (scoop) στη δημοσιογραφία, παρά μόνο φωνασκίες κι εξαλωσύνες θεατρικές! Η πλάκα είναι δε ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, έφαγε τις περισσότερες διαψεύσεις της ζωής της …εξ αιτίας Χίου για τη Λίστα των Ελλήνων Μασόνων!!
Ως γνωστόν η ιστοσελίδα αυτή δεν ασχολείται με πιπεράτες συμπεριφορές ιερωμένων ούτε με τον ιδιωτικό βίο κανενός επί γης. Είναι πάγια αρχή μας. Στόχος μας είναι το πνευματικό σκέλος της εκκλησίας το οποίο σε κάμποσες λεπτομέρειες είναι αναχρονιστικό κι ενίοτε προσβλητικό του πνεύματος του ιδρυτού της Ιησού Χριστού. Κάποιες μικροεπισκευές θα ήταν ευεργετικές για τον μεγάλο ρόλο της.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ…ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ… ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ….
Μερικές από τις επιλογές του το τελευταίο τριήμερο:

ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ". ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΡΑΣΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4

papa-gay1Δημοσιεύθηκε: 27/11/2013 19:04
Οι πύλες της Κολάσεως είναι πια διάπλατα ανοιχτές. Και δεν σκοπεύουμε να τις κλείσουμε πριν αποφασίσει η κεντρική διοίκηση της Εκκλησίας μας να βάλει μια τάξη στους απατεώνες, τους τραβεστί αρχιμανδρίτες, τους δεσποτάδες "Κούλες" και τις αγαπητικιές του σκότους και της αμαρτίας.
Τη νύχτα της Δευτέρας από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 στο ΖΟΟΜ παρουσιάστηκαν νέα ντοκουμέντα τα οποία η εκκλησία κάνει ότι δεν τα βλέπει και κλείνει τα μάτια σαν την στρουθοκάμηλο χώνοντας τα άμφια της μέσα στη σκόνη.
papa-gay2
-Η μαρτυρία του 30χρονου μάρτυρα των παιδεραστικών εγκλημάτων στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου-Αχαρνών και Πετρουπόλεως υπό τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα, συγκλόνισαν. Ο 30χρονος που κατέθεσε στη δίκη για την τιμωρία του παιδεραστή αρχιμανδρίτη, Θεόκλητου Ρένεση, ο οποίος έφαγε 25 χρόνια κάθειρξη για ασελγείς πράξεις σε ανήλικα παιδιά και σε άτομα με ειδικές ανάγκες, καταλογίζει υπόθαλψη των σεξουαλικών εγκλημάτων από την κεφαλή της Εκκλησίας της Δυτικής Αττικής. "Ο Μητροπολίτης μας ήξερε, του τα είχαμε πει όλα αλλά αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία και να πάει τον Ρένεση στον εισαγγελέα τον συγκάλυψε και κουκούλωσε το σκάνδαλο και τα ανομήματα", ανέφερε ο μάρτυρας ενώ παρουσιάστηκε και ηχητικό ντοκουμέντο φωτιά (Τα αποσπάσματα θα παρουσιαστούν όλα μέχρι αύριο το βράδυ από το makeleio.gr).
papagay3
-Μεταξύ των φοβερών αποκαλύψεων, παρουσιάστηκε γυμνός νεαρός αρχιμανδρίτης (ο οποίος ιερουργεί στην

Μητρόπολη του Αθηναγόρα) ο οποίος τη νύχτα ψωνίζεται αναζητώντας συντρόφους στο διαδίκτυο και στα λημέρια του αγοραίου έρωτα ενώ τη μέρα βαφτίζει παιδιά και κάνει κατηχητικό (είναι ο εικονιζόμενος).
Να τον χαίρεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (του οποίου είναι πνευματικό παιδί) και ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας.
papagay4
Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται ...


ΑΛΛΟ ΕΝΑ… ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ!

ΑΝΩ ​​ΚΑΤΩ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"

 masonia  Δημοσιεύθηκε: 28/11/2013 4:02
«Μασώνους δήθεν Ιεράρχες» χαρακτήρισε τους μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος που βάλουν κατά της Χρυσής Αυγής, Ο βουλευτής ΤΟΥ κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.
«Ήτανε και πολλοί δήθεν ιεράρχες που βγήκαν και κατηγόρησαν την Χρυσή Αυγή έχοντας λάβει έξωθεν εντολές, οι οποίοι είναι πάρα πολύ ψηλά στην μασωνία» είπε στην διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος του ο κ. Κασιδιάρης.
«Και αυτοί τόλμησαν να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή ότι δήθεν περι δωδεκαθεϊσμού και ένα σωρό τέτοιες βλακείες» συμπλήρωσε για να εξηγήσει: «Να ξέρετε ότι όλοι αυτοί οι οποίοι φθάνουν σε υψηλά κλιμάκια εξουσίας όπου κι αν βρίσκονται ακόμη και στην Εκκλησία δυστυχώς έχουν ένα προαπαιτούμενο, να είναι τέκτονες και μάλιστα υψηλού βαθμού ».
arximandritis1
ΚΙ ΑΛΛΟ…

Πρόβα «νυφικού» για πασίγνωστο Αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου - Δείτε πως κατάντησαν την εκκλησία οι αθεόφοβοι! (Φωτο ντοκουμέντο)  

Δημοσιεύθηκε: 22/11/2013 21:35
Ανοίξαμε τις πύλες τις κολάσεως και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τους ξεβρακώσουμε όλους! Στην αποκλειστική φωτογραφία του makeleio.gr ο εικονιζόμενος / η είναι πασίγνωστος Αρχιμανδρίτης της Πελοποννήσου και μάλιστα βρίσκεται κοντά σε πολύ γνωστό Μητροπολίτη, ιδιαίτερα σοβαρό και αυστηρό άνθρωπο του Θεού, ο οποίος όμως δυστυχώς αγνοεί τις δράσεις και τις προσωπικές ... φαντασιώσεις του νεαρού!
Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος / η είναι επίσης και Πνευματικό Παιδί του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου συνεπώς υπάγεται στο Νέο ημερολόγιο και δεν είναι Παλαιοημερολογίτης!
Η αποκλειστική φωτογραφία είναι τραβηγμένη από ένα «πάρτι» μεταξύ φίλων που αποφάσισαν να βάλουν ο καθένας από μια στολή! Ο Αρχι - νυμφευόμενος που σημειωτέον πληρώνεται με 1000 ευρώ μισθό, αποφάσισε να ρίξει επάνω του το πέπλο της «παρθένας», να βάλει κατακόκκινο κραγιόν (της μη παρθένας) και να βάψει τα μάτια του (τα οποία κρύψαμε προς το παρών) με μωβ σκιά και βλεφαρίδα κάγκελο!
Το makeleio.gr που διαθέτει και άλλα ντοκουμέντα από τη νύφη του Μοριά, υποσχέθηκε, μετά την υπόθεση του Ποιμένα που πείρε τεράστιες διαστάσεις μετά τις αποκαλύψεις μας, πως θα ανοίξει τις πύλες τις κολάσεως και θα τηρήσει την υπόσχεσή του!

Και αν ο «πάτερ» - νύφη έχει κανένα πρόβλημα δεν έχει παρά ... να μας πάρει τηλέφωνο να του δώσουμε τον λόγο ... Να δούμε τι έχει να πει για το ξυρισμένο φρύδι και τα ξεφτιλίκια του! Έρχονται πολύ δυσάρεστα νέα ...

ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ... Ο ΧΙΟΣ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ,   ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΎ ΠΕΘΑΝΕΙ... ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΈΔΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου