Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΘΕΤΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΘΕΜΙΤΟΥ...ΘΕΜΟΥ ...

ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ... ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ BLOGGERS...
ΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEFT.GR

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ


Εμετική και σκανδαλώδης είναι η περίπτωση των κλεφτρονιών του Τύπου. Ριμάζουν κυριολεκτικά την ύλη των μπλογκς, την αντιγράφουν με μερικές παραλαγές... και την εμφανίζουν στη δική τους πελατεία ως δικό τους θέμα το οποίο και επεξεργάζονται ανάλογα με τα φούμαρα και τις πολιτικές τους σκοπιμότητες.
Τελευταίο κρούσμα αναίδειας είναι η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Δεν φτάνει που έκλεψε το θέμα από τον γνωστό ρεπόρτερ Μάκη Βραχιολίδη, από την ιστοσελίδα του, κι από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ασχημονεί κατάπτυστα κατά των αστέγων που έχουν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.. τους οποίους στολίζει με ένα σωρό άπρεπα επίθετα...Αυτό είναι ένα .

Το άλλο δε που άπτεται ευθέως της καταστρατήγησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας: Ο μεν πρώτος δημιουργός του αποκλειστικού ρεπορτάζ, Μάκης Βραχιολίδης, σεβάστηκε απολύτως τη βούληση των αστέγων να μην τους φωτογραφήσει.. ( διότι ο καθένας τους κουβαλάει τη δική του σκληρή ιστορία... έχουν παιδιά κ.λ.π. και δεν θα ήθελαν να τα στεναχωρήσουν... με την σημερινή άσχημη περιπέτειά τους) ο δε τσόγλανος δημοσιογραφίσκος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ κρυφίως τους φωτογράφισε και τους εξέθεσε ... Αυτό λέγεται ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΒΑΝΔΑΛΗ ΚΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... 

Βλέπουμε από τη μια τη σοβαρότητα ενός δημοσιογράφου κι από την άλλη την αλητεία του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... του καραγκιόζη Θέμου Αναστασιάδη.. Η ΕΣΗΕΑ μήπως έχει λόγο; Ρωτάμε ...έτσι από πλάκα... 
Δείτε το γεγονός, όπως καταγράφεται στο www.indobserver.blogspot.gr 

ΤΟ "ΠΡΏΤΟ ΘΈΜΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΉΓΑΓΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΈΤΣΟΥΞΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ. ΣΉΜΕΡΑ, ΜΈΣΩ ΤΟΥ LEFT.GR ΑΠΑΝΤΆ:  

ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΦΛΕΜΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΈΓΟΥΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μία ακόμη «επιτυχία» για τη φυλλάδα του κομιστή, που τόσες και τόσες αναγούλες έχει χαρίσει στους κατοίκους αυτού του τόπου. Δαιμόνιος «ρεπόρτερ» της μνημονιακής μπροσούρας αμφισβητεί τις ικανότητες του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, επειδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, δεν έχει λύσει το θέμα των αστέγων στην Αθήνα – ως αξιωματική αντιπολίτευση, για να μην ξεχνιόμαστε.

PROTOTHEMA1379785683.JPG

Αποτέλεσμα της αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει ένα δίκτυ προστασίας για τους αστέγους και ένα πρόγραμμα στέγασης και κοινωνικής επανένταξης, αρμοδιότητες άλλωστε που δεν ανήκουν ούτε στο Δήμο, ούτε στην κυβέρνηση, αλλά στην αξιωματική αντιπολίτευση – τα ξαναλέμε για να μην μπερδευόμαστε - αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της αποτυχίας είναι να υπάρχουν άνθρωποι που ζουν χωρίς στέγη σε αμέτρητα σημεία της πρωτεύουσας, μεταξύ των οποίων και στην πλατεία Κουμουνδούρου, μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
 

KOΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ..ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ...με την παραφροσύνη του να βγάλει τη φατσούλα τους στη δημοσιότητα! 
Διότι ας μη ξεχνάμε ότι γίνανε άστεγοι, κάτω από διάφορες συνθήκες και πως όλοι τους πηγάζουν από μια αγαπητική οικογένεια...Δεν είναι ρε Ρεμάλια...Ατυχήσαντες, παρά τη θέλησή τους , είναι οι άστεγοι!Πονεμένοι άνθρωποι ΡΕ είναι!
Ο Μάκης Βραχιολίδης, σεβάστηκε τη βούλησή τους να μην τους φωτογραφίσει. Έδωσε ρέστα ορθής δημοσιογραφίας. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του ευκαιριακού Θέμου Αναστασιάδη καταξευτέλισε τα πάντα. Ίδιον ασχημονούντος πολλαπλώς ανδρός.. 

Το ρεπορτάζ βέβαια προκάλεσε και την δικαία οργή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στην ιστοσελίδα του περνάει γενναίες δεκατέσσαρες  το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  www.indobserver.blogspot.gr 





ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΜΟΣ -ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ- ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ
ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΙΤΣΟΣ
ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΕ
ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ!
Ακου ...δημοσιογράφος ο ΘΕΜΟΣ!

και ο Αναστασιάδης!



ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ....

Νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας πυροβολήθηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα δίνοντας τέλος στη ζωή του! Πρόκειται για έμπορο αυτοκινήτων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις 8 ετών και 9 μηνών κάθειρξης για απάτες και πλαστογραφία. Μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθεί, ο άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι του νωρίς το μεσημέρι. Απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του και τελικά, έπειτα από δύο και πλέον ώρες άκαρπων διαπραγματεύσεων, τίναξε τα μυαλά του στον αέρα μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς. Η περιοχή στο ύψος της Αγίας Σοφίας παραμένει αποκλεισμένη.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2014! ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

Οι σατανιστές της Νεας Τάξης, θέτουν σε εφαρμογή από τον Μάϊο του 2014 της αλλοτρίωσης του ανθρώπινου είδους...
Σε κάθε νεογέννητο θα φοράνε κι ένα τσιπάκι... με το οποίο θα το ελέγχουν δια βίου..
Το μέτρο θα εφαρμοστεί στα γίδια της Ε.Ε. η οποία και αποτελεί τη καρδιά της ανθρωπότητας...
Όλοι οι άλλοι λαοί μένουν έξω από τον έλεγχο... Γι αυτούς έχουν άλλα πλάνα εξαφάνισής τους ... Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ :

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλε
ΣΥΝΕΧΕΙΑ www.indobserver.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου