Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΕ ΙΕΡΕΑΣ ..ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

«Ο νούμερο 2» του ALPHA έγινε Παπάς!Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης εκτός από την κοσμική του ιδιότητα, διατηρεί και αυτή του ιερέα.

Το φαινόμενο ιδιώτες να χειροτονούνται ιερείς δεν είναι σπάνιο. Πριν λίγες μέρες , δημοσιεύσαμε έκκληση του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης να προσέλθουν όσοι ιδιώτες θέλουν να χρησθούν και κληρικοί χωρίς να χάσουν την ιδιότητα που έχουν σήμερα... Δηλαδή, δεν χρειάζεται να κυκλοφορούν με ράσα, παρά μόνον όταν εκτελούν εκκλησιαστικά καθήκοντα...
Εδώ με τον διευθύνονται Σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού υπάρχει μια απορία... Γιατί κατέφυγε, στη ρουμανία, ό εν λόγω... για να  χειροτονηθεί, όταν  η ίδια δυνατότητα υπάρχει στην Ορθοδοξία της Ελλάδας...;
Να πούμε κάτι πονηρόν;... Βλάχος είναι; ( αν και το όνομά του προσιδεάζει σε νησιώτη ) Διότι ως γνωστόν οι Ρουμάνοι στα 1949, εκμεταλλευόμενοι του βλάχους της Ελλάδας ...θέλησαν ανοήτως να τους εμφανίσουν ως... ρουμανικής καταγωγής (Μοδοβλαχία γαρ...)και δημιούργησαν κίνημα για τη σύσταση ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟΥ ΒΛΑΧΩΝ στη Θεσσαλία... Αλλά το παραμύθι τους δεν φτούρησε.. και σπάσανε δια παντός τα μούτρα τους!
Μήπως τώρα δια της χειροτονίας του μιντιάρχη, υπάρχει κάποιο άλλο βλαχικο-ρουμάνικο πλάνο; Ρωτάμε:
Πάντως η χειροτονία του είναι καλό σημάδι κι ευχόμαστε στον  συνάδελφο ..καλή σποριά...! 

Μόνο όσοι γνωρίζουν καλά τα εκκλησιαστικά δρώμενα ήξεραν ότι το προηγούμενο καλοκαίρι ο διευθύνοντας σύμβουλος του τηλεοπτικού ομίλου του ALPHA, Δημήτρης Φουρλεμάδης, μετέβει στη Ρουμανία προκειμένου να χειροτονηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανδρέα Βλάσση στην εφημερίδα REAL, ο κ. Φουρλεμάδης κυκλοφορεί στη δουλειά του ως λαϊκός χωρίς να φοράει ράσα -δικαίωμα που του δίνει το γεγονός ότι ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι δεν ανήκει σε κάποια μητρόπολη και λειτουργεί όποτε και όπου ο ίδιος θελήσει, αρκεί να έχει τη σύμφωνη γνώμη του οικείου μητροπολίτη.

Έτσι ακριβώς συνέβη το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην εκκλησία του Οσίου Ποταπίου, που βρίσκεται στο ομώνυμο μοναστήρι στο Λουτράκι. Ο μητροπολίτης Κορίνθου προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Κάτω Δουνάβεως κ. Κασιανό από το Πατριαρχείο Ρουμανίας και συλλειτούργησε ο πατήρ Δ. Φουρλεμάδης.

ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΌ:

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο σκανταλιάρης Φουρλεμάδης, Γενικός Διευθυντής στα ΜΜΕ του Κοντομηνά...


Δεν σας λέει κάτι το όνομα του; Σας το θυμίζουμε εμείς. Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, είναι ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της εκκλησιαστικής ΜΚΟ «Αλληλεγγύη»...


Ο Φουρλεμάδης κατηγορήθηκε πως υπεξαίρεσε  δημόσιο χρήμα και πως είχε στήσει μία εταιρεία μαζί με τον κ. Κωνσταντίνο Κατσαμπέκη, ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας «Greca International Transport O.E» που παρείχε υπηρεσίες μεταφορών στην «Αλληλεγγύη».

Στο πόρισμα δε, των οικονομικών ελεγκτών σημειώθηκε ότι «οι αμοιβές που καταβλήθηκαν στον ανωτέρω προμηθευτή της Αλληλεγγύης,  για τις χρήσεις 2003 έως και 2007 ανέρχονταν στα 4 εκατ ευρώ περίπου...

Άτακτος αυτός ο Φουρλεμάδης... (http://kanavatso.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου