Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΙΔΡΟ ...ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...Της πλαστογραφίας του !

ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΝΙΣΜΟΥ!!


Εν τάξει τα είπαμε χθες... με τον τζιτζιφιόγκο έως ηλίθιο.. ΛΙΑΠΗ, ανεψούδη-παιδί- της αδερφής του ψευδεπίγραφου Εθνάρχης μας ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
 
Η ιστορία είναι πλακατζήδικη και αποκαλυπτική... της ποιότητας όλων αυτών των 300 της Βουλής. Τσογλάνια τυχοδιωκτισμού είναι.Λαμόγια! ..Τέλος πάντων ευχόμαστε ...οι Χρυσαυγίτες να τους θάψουν δια παντός... Οι Χρυσαυγίτες -προσοχή πως τα γράφουμε- είναι επίσης άνθρωποι της πλάκας! Είναι όμως πολιτικά αμόλυντοι.. Έχουν απλά ενθουσιασμό να αποτάξουν τη λέρα της πολιτικής που βιώνουμε από το 1974 με τους νταβατζήδες του Έθνους! Αριστερούς-Δεξιούς κ.λ.π.- Η Περίπτωση Λιάπη τα λέει όλα πως τα λαμόγια της Βουλής Συλλογούνται!Και ποιό το εύρος των ηθικών τους αξιών!
Τυχοδιώκτες ΟΛΟΙ τους είναι ΚΑΙ ΟΙ 300- ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Ο Τζιτζιφιόγκος,Λιάπης  ανεψούδι και γραμματέας  του ψευτοεθνάρχη ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, συνέληφθη για κάποια τροχαίες παραβάσεις, στις οποίες όλοι οι τροχόβιοι, υποπίπτουμε...  
Χαμός γίνεται στα ΜΜΕ από κλασσικούς ΜΑΛΑΚΕΣ της δημοσιογραφίας που  μερικοί από αυτούς ...ψάχνουν ( άκουσόν-άκουσον) που κατασκευάζονται... τέτοιες πλαστες πινακίδες, σαν κι αυτή που είχε ο ΛΙΑΠΗΣ στο καρό του!..
Τέτοια η αγνωσία των δημοσιογράφων... Τα είπαμε χθες... όμως: Σε κάθε Τροχαία Υπηρεσία ..εκεί δίπλα ανθούν ιδιωτικές εταιρίες -μικρομάγαζα που κατασκευάζουν μέσα σε ένα λεπτό... τον αριθμό της πινακίδας του κάρου σου...
ΜΕ ΤΡΙΑ-5 ΕΥΡΡΟΥΛΆΚΙΑ!... το πολύ...
Δεν έκανε τίποτε το ιδιαίτερο ο Λιάπης... που λοιδωρούν!

 Αλλά τα σαϊνια της δημοσιογραφίας δεν το γνωρίζουν και φωνασκούν...
Μάλιστα δε ..χθες συστήσαμε σε όλους τους ΄Ελληνες να κάνουν ότι έκανε ο Λιάπης-και το κάνουν- ΝΑ αντιγράφουν τις πινακίδες των κάρων και να συνεχίσουν να κυκλοφορούν και μετά την κατάθεση των ορίτζηναλ πινακίδων τους στη Κωλο-εφορία!
Σας δώσαμε μερικά παραδείγματα. Βεβαίως η αντιγραφή αποτελεί ...ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ , δεδομένου ότι η πινακίδα με το αριθμό του κάρου σου, αποτελεί... ΚΡΑΤΙΚΌ ΕΓΓΡΑΦΟ!..Άρα έχουμε να κάνουμε με ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!

**Τα μαγαζάκια που λειτουργούν έξω -φάτσα- με τα Τροχαία καταστήματα και παράγουν ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ -ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των ορίτζηναλ... αριθμών σας... δεν είναι παράνομα  ..Προσφέρουν έναντι ελαχίστου τιμήματος υπηρεσίες.. σε όποιον βούλεται... για ένα ΑΡΙΘΜΟ ... ΜΟΤΟ ή ΑUΤΟ...

Δεν κατέφυγε ο Λιάπης, σε σκοτεινές δυνάμεις ..να του πλαστογραφήσουν τις πινακίδες... Αλλά σε επίσημες,ΝΌΜΙΜΕΣ,  επιχειρήσεις ...που όπως είπαμε ανθούν πέριξ των Τροχαίων καταστημάτων! ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ  το πολύ 5 ΕΥΡΩ...
Το κάνουν εκαντοντάδες ...Έλληνες! Το είπαμε ...χθες!

Το πρόβλημά, όπως το τονίσαμε , δεν είναι αυτό με τον Λιάπη.

***Είναι η η ιδιότητά του ως πολιτικού και μάλιστα ως πρώην υπουργού της χώρας αυτής...που ώφειλε να σεβαστεί το Νόμο.. που ο ίδιος μάλιστα κατασκευασε!!  Έχουμε συνεπώς να κάνουμε με καθίκι ανθρώπιης φύσης!
Εντελώς Μπάσταρδο, και καθίκιον!

...'Επαιξε..Ρισκάρησε. την πάτησε!
Χαιρόμαστε, ειλικρινά!

 Τζιτζιφιόγκος και τίποτας  ήταν πάντα, ο ΛΙΑΠΗΣ,  αυτός που μας τον φόρεσαν από το πουθενά! Λιάπης ...λέει! Παιδίον της αδερφής του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  εκ Κιούπκιόι...

Η πλάκα που του επισυνέβη είναι μεγάλη...και διαδακτική!..Το μπασταρδάκι αυτό, ας πάει να πνιγεί... 
Όχι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας... σαν κάτι τις ...υπαρκτό! Μα πάντα ήταν ήταν ανύπαρκτος ...αλλά ασεβέστατο προς τους γεννήτορές του!.. Σε Καραμανλήδες, που με τα συν και τα πλην αγωνίστηκαν για τον τόπο αυτό! Επιτυχως ή όχι... αλλά ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ!
Αυτός ο αρχίδης Λιάπης εις τι αγωνίστηκε, ώστε να τιμά τη ρίζα του;Τη μάνα του ΡΕ; 

ΓΙΑ...ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΛΙΑΠΗΣ!

Είχε βάλει πλαστές πινακίδες, δεν είχε δίπλωμα αυτοκινήτου, το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο, πέρασε με κόκκινο, έκλεψε από το κράτος τα τέλη κυκλοφορίας! Και αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός Μεταφορών! Και είναι γόνος της καραμανλικής οικογένειας!
Εάν στην θέση του ήταν άλλος ή μέλος της Χρυσής Αυγής θα πήγαινε αμέσως στο κελί με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης!
Ο Μιχάλης Λιάπης θα αφεθεί ελεύθερος με κατηγορίες της πλάκας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου