Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΡΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥΣ..ΠΟΜΑΚΟΥΣ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ Τουρκιάς να τους χάφτουν! ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕ...ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΑΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΑΥΤΗ! ΓΙΑ ΠΟΙΟ..ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΗ Νο 2...; ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ!

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΡΑΣΗΜΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΕΞ Κ. ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 

Ο Άκης Γεροντόπουλος από τον Έβρο είναι συμπαθής πλην άχρωμος-νερουλός πολιτικός . Φιλαράκι από τα παλιά του Σαμαρά... του σαμαρωμένου αυτού ...πρωθυπουργού.Τον παρασημοφόρησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας... Ξύνουμε την κεφάλα για να βρούμε το λόγο!

desk agioritikovima
alt

Είναι λέει ο Γεροντόπουλος η μεγαλύτερη τιμή που
 του έχει  γίνει στη ζωή του!
Γιατί; Τι έχει κάνει στη ζωή του,
ώστε να προσδοκά τιμές; 


Το Παράσημο του Ανώτατου Ταξιάρχη, απένειμε σήμερα το πρωί στον ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκο Γεροντόπουλο ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.Θεόδωρος Β'.
Η απονομή έγινε μετά την Θεία Λειτουργία στον κατάμεστο Ι.Ν.του Αγίου Σάββα, επ' ευκαιρία της Γενεθλίου εορτής του Πατριάρχη.
Ο κ.Γεροντόπουλος εμφανώς συγκινημένος αρκέστηκε να τονίσει:
"Είναι η μεγαλύτερη τιμή που μου έχει γίνει στην ζωή μου, τεράστια για τα ελάχιστα που έχει προσφέρει και ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τον Μακαριότατο.
Εύχομαι, επειδή σήμερα είναι και τα γενέθλια του, να τον έχει ο Θεός καλά, γερό και δυνατό, για να συνεχίσει το τεράστιο έργο του στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και σε όλη την Αφρική. Για το καλό του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού".
Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας δέχθηκε τις ευχές του Υφυπουργού Εξωτερικών, του Έλληνα πρέσβη στην Αίγυπτο Χριστόδουλου Λάζαρη, του Γενικού Προξένου στην Αλεξάνδρεια Χρήστου Καποδίστρια, της Κύπριας Ευρωβουλετού Ελένης Θεοφάνους, του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Γιάννη Σιόκα και πλήθους πιστών που είχαν ταξιδέψει ακόμα και απ' την Ελλάδα για να παραβρεθούν στα εγκαίνια των δύο Μουσείων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ :ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΜΑΚΟ... ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ... ΤΟΝ ΕΡΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΜΑΚΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!

defencenet.gr Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ  ΠΟΜΑΚΩΝ; 
alt
Την ίδια ώρα που ο τηλεμάγειρας πολυτελείας Δ.Σκαρμούτσος κοροϊδεύει τους πάντες και την "κοπανά" από την εθνική υποχρέωση να υπηρετήσει την θητεία του στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ένας Πομάκος δίνει μαθήματα εθνικής συνείδησης στον Σκαρμούτσο και στον κάθε Σκαρμούτσο που παραιτούνται του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ να υπεραπιστούν τη χώρα.
Νεαρός Πομάκος που η οικογένειά του ζει για δεκαετίες στο εξωτερικό (Γαλλία) παράτησε τα πάντα και ήρθε να καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό, ενώ δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει!
Ο νεαρός Πομάκος που γεννήθηκε στη ξενιτιά, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά, αλλά αντίθετα γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες (γαλλικά, αγγλικά και τουρκικά).

ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ... ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!

"ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ" - ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!

onalert.gr
alt

Την απόλυτη επιβεβαίωση για τις μίζες στους εξοπλισμούς από τα χείλη ενός Αρχηγού Γενικού Επιτελείου δεν την είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα.
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Αντώνης Αντωνιάδης το επιβεβαιώνει με τρόπο αφοπλιστικά κατηγορηματικό μιλώντας στον Αντώνη Κακαρά.
Και μάλιστα όταν το είπε, ήταν εν ενεργεία Αρχηγός ΓΕΝ. Η συζήτηση με τον συγγραφέα και απόστρατο αξιωματικό του ΠΝ έχει γίνει και ηχογραφηθεί το 2002.
Ο Αντωνιάδης επιβεβαιώνει ότι “κάθε μεγάλη εταιρία μέσα στον προϋπολογισμό των δαπανών της, βάζει ένα ποσοστό το οποίο διατίθεται για χρηματισμούς της αλυσίδας, είτε είναι από το επιτελικό επίπεδο μέχρι την λήψη της απόφασης, στην ηγεσία ή και πάνω από την ηγεσία. Στη στρατιωτική ηγεσία εννοώ και πάνω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου