Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ... ..ΚΑΛΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΗ ΑΥΛΗ.. ΤΟΥΣ ...ΠΟΥ ΣΤΡΑΠΑΤΣΆΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.... Ας δουν πόσοι τους περικυκλώνουν και γιατί ...


Η ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!!!

(Ως γνωστον το φιλάνθρωπο έργο της Εκκλησίας σήμερα ενισχύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση!)


Της Κεφάλου Αγλαϊας

24.12.2013

Αυτές τις μέρες των εορτών, θα δούμε όχι μόνο πολιτικούς ( δημάρχους, βουλευτές, υπουργούς κλπ
) αλλά και δημοσιογράφους και μέσα μαζικής ενημέρωσης, από την μία να ανακοινώνουν τα αυτονόητα, ότι δηλαδή θα δοθούν κανονικά οι συντάξεις, ότι καταβλήθηκε και η επόμενη δόση για το επίδομα θέρμανσης, η της επιδότησης ελαιοπαραγωγών, και από την άλλη να αναφέρονται σε αστέγους που ζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας προτρέποντας τον κόσμο να τους βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Το φοβερό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ενώ από την μία έφεραν τον λαό σε αυτή την κατάσταση με τα νομοθετήματά τους και την πλήρη εξαθλίωση , από την άλλη σήμερα παρουσιάζονται σαν αλληλέγγυοι και φιλεύσπλαχνοι, μοιράζοντας τα αυτονόητα χωρίς να ξεχνούν να παροτρύνουν τον Ελληνικό λαό να ξαναπληρώσει και αυτή ακόμα την αλληλεγγύη.
· Τον καλούν να πληρώσει για τις επανασυνδέσεις της ΔΕΗ σε αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν.
· Τον καλούν να πληρώσει αυξημένο ΦΠΑ στο πετρέλαιο θέρμανσης ώστε να μπορέσουν να δώσουν το επίδομα.
· Του κοτσάρουν φόρο αλληλεγγύης με τον οποίο αντί να τον προσφέρουν σε άστεγους κλπ, στην ουσία καλύπτουν μαύρες τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία.
Το σημαντικό είναι ότι, με τους φόρους που έχουν νομοθετήσει γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Έλληνες που χρήζουν αλληλεγγύη συνεχώς αυξάνονται και όλα αυτά γίνονται με τέτοια οργάνωση και προγραμματισμό έτσι ώστε να περάσουν στη συνείδηση του Ελληνικού λαού τις φράσεις, όπως «απασχόληση» «αλληλεγγύη», γι’ αυτό τροποποίησαν και την ονομασία του αντίστοιχου Υπουργείου από «Εργασίας» σε «Απασχόλησης και Αλληλεγγύης», για να τον προετοιμάσουν σε αυτά που του έχουν ήδη ετοιμάσει για τα επόμενα χρόνια.
Μην σας κάνει εντύπωση ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν αρχίσει και στριφογυρίζουν στο νου του Έλληνα φράσεις όπως, «φτώχια», «ανεργία», «χρέος», «αυτοκτονία» και άλλες τέτοιες…!!
Όλα αυτά οι Έλληνες κυβερνώντες πολιτικοί τα κάνουν μάλιστα με αυτοπεποίθηση και σιγουριά νοιώθοντας ότι παράγουν κοινωνικοπολιτικό έργο χωρίς να αισθάνονται ίχνος ντροπής..!!
Ενώ η επίσημη απάντηση των υπευθύνων σε όλα αυτά είναι απλή και τρομολάγνα ….. «ρίξτε μια ματιά προς την Αίγυπτο ..την Συρία…. .θέλετε να γίνουν τέτοια και στην Ελλάδα..;»


thoureios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου