Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ!.. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ!..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ!

THURSDAY, JANUARY 3, 2013

Το θυμόσαστε τον τύπο;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ; 

Φαίνεται εξωφρενικό..Αλλά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τις αρχές του 2013... Ψάχνοντας για την ιστοσελίδα ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, του γνωστού Σωτήρη Τζούμα, δημοσιοσχετίστα του Μακαριστού  Χριστοδούλου, αλλά και του Δημήτρη Κοντομηνά της ΙΝΤNTERAMERICAN , ασφαλιστικής... παλαιότερα. Πλην όμως η ιστοσελίδα του Σωτήρη Τζούμα εξαφανίστηκε... Άμα την καλέσεις σου βγάζει αυτό το μήνυμα... Account for domain sotirioslogos.gr has been suspended.. 

Τουτέστιν τα κακάρωσε! Δεν καταλαβαίνουμε..Γιατί; (Αν ξέρει κάποιος να μας το πει...Θα μπορούσαμε να τον καλέσουμε, αλλά ο λόγος του.. είναι αφόρητα πληκτικός... Σωτήριος... δεν θα λέγαμε, αλλά απολαυστικός ΝΑΙ!)

Αλλά εμείς θιασώτες και διάκονοι  της ελευθερίας του λόγου δεν θέλουμε να πεθαίνουν σκέψεις, όσο κι αν μοιάζουν για δυσάρεστες... Ποτέ ο τυπάκος αυτός Σωτήρης δεν ήταν συμπαθής ... Ενασχολείται με τα εκκλησιαστικά μετά Χριστόδουλον...δεν έχει καμιά σχέση με τη δημοσιογραφία.. Δημόσιες σχέσεις πουλούσε πάντα ο άνθρωπος.. και για ένα διάστημα ο τυπάκος μας φαγούριζε τηλεοπτικά ως σπεσιαλίστας ...περί εκκλησιαστικών θεμάτων και οι  βαρεμμένοι δημοσιογράφοι τον καλούσαν στα τηλεοπτικά παράθυρα... Τώρα δεν ξέρουμε αν κάνει δημόσιες σχέσεις σε καμιά στάνη κτηνοτρόφου... αλλά λέμε πως δεν μας άρεσε που εξαφανίστηκε ως ιστοσελίδα. ΄Αλλωστε είναι πρόσφατο άρθρο μας με τον τίτλο: ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΟΥΜΑ.... (αν έχετε διαστροφές, μπορείτε με λίγη προσπάθεια να το βρείτε).
Διαβάστε πιο κάτω τις αποκαλύψεις του για ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ (το σωστό είναι ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΟΥΣ) ιεράρχες...   
Του Παναγιώτη Τελεβάντου


Διαβάζουμε στο ιστολόγιο του κ. Σωτήρη Τζούμα “Σωτήριος λόγος”:

“Υπάρχουν Ιεράρχες...παντρεμένοι με πολιτικό γάμο!!!
 
Η είδηση είναι ακριβής και απολύτως εξακριβωμένη από κάθε πλευρά!

Δεν αποτελεί ένα ακόμη κουτσομπολιό των διαδρόμων - συνοδικών και δημοσιογραφικών - από τα τόσα που κυκλοφορούν για να πλήξουν τον ιερό κλήρο, και κυρίως την ευάλωτη τάξη των Ιεραρχών μας!

Η είδηση είναι μία: Υπάρχουν Ιεράρχες, εξωκλιματικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας (και όχι της Ελλαδικής Εκκλησίας προς το παρόν), που δεν αρκέστηκαν στην παρουσία μίας οικονόμου στο σπίτι τους και στη ζωή τους, για να τους φροντίζει,αλλά το προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω: τέλεσαν και πολιτικό γάμο σε δημαρχείο! Καθ´ όλα νόμιμο!

Το γεγονός ακούγεται εξωπραγματικό και πέρα από κάθε φαντασία! Ακόμη και ως νούμερο σε επιθεώρηση θα ήταν ασύλληπτο...

Και, όμως, είναι μιά τραγική για την Εκκλησία μας πραγματικότητα, η οποία μάλιστα είναι γνωστή και στην προισταμένη τους αρχή, τον...Πατριάρχη!!! Αλλά τί να κάνει;;;

Επειδή το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και μία δημοσιοποίησή του, με ονόματα και άλλες λεπτομέρειες θα τίναζε στον αέρα τα θεμέλια της Εκκλησίας μας, ζητάμε εμείς την διακριτική απομάκρυνση όλων αυτών των επίορκων, από καίριες, εν ενεργεία θέσεις της Εκκλησίας και την σταδιακή απόσυρσή τους από τα εκκλησιστικά μας πράγματα!

Αλλιώς θα αποκαλύψουμε εμείς ονόματα και θα δημοσιεύσουμε τα πιστοποιητικά γάμου! Σε ένα μάλιστα απο αυτά τα κατάπτυστα πιστοποιητικά γάμου, φιγουράρει η υπογραφή ως μάρτυρα στο γάμο του...γαμπρού Ιεράρχη, η υπογραφή ενός άλλου Επισκόπου!

Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε απολύτως βέβαιοι για την εγκυρότητα της είδησης που σας μεταφέρουμε!

Το μόνο παρήγορο σε όλα αυτα είναι ότι ο καλός Θεός ακόμη μας ανέχεται!!!

Αλλά έως πότε;

Ας το σκεφθούν αυτό οι απερίσκεπτοι Ιεράρχες μας...Γιατί η πύρινη κόλαση που μας περιμένει θα πλήξει πρώτα εκείνους!!!”

Για να δούμε αν αντιλαμβανόμαστε ορθά αυτά που διαβάζουμε. 

Ο κ. Τζούμας ισχυρίζεται ότι έχει απολύτως εξακριβωμένα στοιχεία ότι υπάρχουν ιεράρχες - προσέξτε μιλά για ιεράρχες και όχι απλά για  ιεράρχη!!! - που τέλεσαν πολιτικό γάμο;

Και αν επίσης καταλάβαμε καλά αυτοί οι ιεράρχες ανήκουν στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου;

Αν η είδηση αληθεύει δεν κατανοούμε για ποιο λόγο δεν δημοσιεύει ο κ. Τζούμας τα ονόματα και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του. 

Για να μη σκανδαλιστεί ο κόσμος;

Και πώς δεν σκανδαλίζεται ο κόσμος όταν βλέπει ιεράρχες με συνείσακτους;

Και γιατί υπάρχουν τόσοι Κανόνες Οικουμενικών Συνόδων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τόσο αυστηρά τους άγαμους κληρικούς που διατηρούν συνείσακτους;

Αν όντως υπάρχουν τόσο ανάξιοι της αποστολής τους αρχιερείς δεν επιτρέπεται, κ. Τζούμα, να διατηρούν ούτε για ένα δευτερόλεπτο το υψηλό της αρχιερωσύνης υπούργημα.

Αν όντως ορισμένοι θέλουν να έχουν συνεισάκτους να μη χειροτονούνται άγαμοι κληρικοί. 

Αν έχουν πόθο ιερωσύνης και αν έχουν τις προυποθέσεις, να νυμφεύονται και μετά να χειροτονούνται. 

Σε κάθε περίπτωση δεν κρύβουμε ότι αν δεν δούμε ατράνταχτα στοιχεία με συγκεκριμένα ονόματα δεν δίνουμε πίστη σ’ αυτές τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου