Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ...ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!

Τα ισλαμοζώα στη Συρία Ζητούν την απελευθέρωση 1.000 κρατουμένων για να ελευθερώσουν τις 12 καλόγριεςΔιατείνονται ότι οι καλόγριες "Είναι ασφαλείς"


Ένοπλη συριακή οργάνωση που αυτοαποκαλείται "Ελεύθερη Καλαμούν" ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή 12 καλογριών και δήλωσε ότι θέλει να τις ανταλλάξει με χίλιες κρατούμενες που βρίσκονται στις συριακές φυλακές, γράφει σήμερα η παναραβική εφημερίδα Asharq al-Awsat.
Εκπρόσωπος των ανταρτών, ο Μοχάμαντ αλ- Φιντάα, δήλωσε στην εφημερίδα ότι οι μοναχές είναι ασφαλείς αλλά "δεν θα

ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ... ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ...ΤΑΡΑΜΑ!

Ο Ελληνορθόδοξος επίσκοπος Δαμασκού κάλεσε στα όπλα τους Χριστιανούς.


Posted by Χρήστος 

Όταν οι παπάδες τιμούν τα ράσα τους περισσότερο από όσο κάποιοι τα παντελόνια τους..


Βρυξέλλες Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π
Ιστορική διακήρυξη του ποιμενάρχη Λουκά


O Eλληνορθόδοξος αρχιεπίσκοπος Δαμασκού και Πατριαρχικός τοποτηρητής κ.Λουκάς – Khoury μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, πήρε την δύσκολη απόφαση που από καιρό περίμεναν οι νεαροί χριστιανοί της Συρίας. Ανταποκρινόμενος στα εύλογα αιτήματα της νεολαίας για ένοπλη δράση στον πόλεμο της Συρίας, εκτός από την κατάταξη στο στρατό, καλεί όχι μόνο τους στρατεύσιμους ηλικιακά αλλά και κάθε χριστιανό να πάρει τα όπλα:

Ο παραληρηματικός Τόμσεν ζητάει να βγούνε στο σφυρί τα σπίτια των νοικοκυραίων και οι ξεσπιτωμένοι να πάνε σε άσυλα αστέγων..

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ...ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΈΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ..ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ, Ή ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ;



Παραληρηματικός παρουσιάστηκε ο υπαλληλίσκος Τομσεν που στο άκουσμα του βαράνε προσοχή εκεί στο Οικονομικών. Ο Δανός φαντασιώνεται μια Ελλάδα έτσι όπως την βλέπαμε στις ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου - αν όχι χειρότερα. Με τεφτέρι στο μπακάλη με "ελαφρά γεύματα" για να κάνουμε κορμοστασιά, με τους Έλληνες κουρελήδες, άκληρους και χωρίς περιουσία. Και οι της κυβέρνησης δεν τον πάνε κλωτσοπατινάδα από το Υπ.Οικ μέχρι από κει που μας ήρθε. 



ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ! ΦΑΛΗΡΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!...



ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ TOY! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΑΚΟΛOΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ...

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΙΑ ΜΠΛΟΦΑ-ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! 
Είναι γελοίο, αλλά το κόμμα που εξακολουθεί να κυβερνά την χώρα έστω από το ... ύψος του 4-5% που παίρνει στις δημοσκοπήσεις και διακηρύσσει ότι ... θα σώσει την χώρα, το κηρύσσουν σε πτώχευση οι υπάλληλοί του!

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ...ΣΥΜΜΑΧΙΑ και του κώλου τα εννιάμερα ..ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΑΠΌ ΤΟ 1821...Είπαμε ανήκουμε στη Δύση, δηλαδή στις ΗΠΑ, τον μόνιμο ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΑΣ από to 1949!

Ο δικός μας ο χαζοχαρούμενος...συνεχίζει να χασκογελά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου