Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΘΛΙΌΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑΣ! ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ...ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ!

Γιατί ήθελε λέει να λαλεί την αλήθεια!


Θύμα ξυλοδαρμού Ουκρανή ρεπόρτερ - ΒΙΝΤΕΟ

fgnsdfgndfgnfgΗ γνωστή Ουκρανή δημοσιογράφος της εφημερίδας Ουκράινσκα Πράβντα, Τατιάνα Τσορνόβιλ, έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης θύμα άγριας επίθεσης.
Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, θεωρείται από τις κορυφαίες ρεπόρτερ στην χώρα, γνωστή για τις έρευνές της σχετικά με σκάνδαλα διαφθοράς κορυφαίων πολιτικών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου και του πρωθυπουργού της χώρας.

Άγνωστοι την χτύπησαν με μανία στο πρόσωπο, αφού πρώτα ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ λίγο πριν την επίθεση είχε δημοσιεύσει άρθρο της για τις πηγές πλουτισμού του υπουργού Εσωτερικών, με αποτέλσμα το πρωί της Τετάρτης να πραγματοποιηθεί διαδήλωση έξω από το υπουργείο του.
Ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ανήκει σε μέλος του κυβερνώντος κόμματος.
Κι ένας άλλος όμως φιλοευρωπαίος ακτιβιστής, ο Ντμίτρο Πίλιπετς, δέχτηκε επίθεση στο Χάρκοβο από άγνωστα άτομα που τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ανέθεσε στον υπουργό Εσωτερικών Βιτάλι Ζαχαρτσένκο και τον γενικό εισαγγελέα Βίκτορ Πτσόνκα να ερευνήσουν την επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου.


Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου