Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013


ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ 

ΗΣΥΧΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...
Μήνυμα απόλυτης ετοιμότητας των Eνόπλων Δυνάμεων της χώρας έστειλε η «Νυχτερινή Αστραπή»
 Το μήνυμα ήταν τόσο ηχηρό που ακούστηκε στην Ανδριανούπολη ….Όπου οι Τούρκικες Δυνάμεις μπήκαν σε συναγερμό
Με απόλυτη επιτυχία αλλά και με ετυπωσιακό τρόπο ,ολοκηρώθηκε η »Τακτική Άσκηση 

Μετά Στρατευμάτων» »Νυχτερινή Αστραπή 2013» Που διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων Αετού » πλησίον της Πόλης της Αλεξανδρούπολης
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ήταν παρών και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/enoples-dunameis30.html#ixzz2mCbp4atn

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ -ΗΠΑ ;

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!

amyntiki-symfonia-me-ellada-anakoinosan-oi-russian
Στην επικείμενη διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα του Ρώσου υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, τη Δευτέρα 2 και Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Ανατόλι Αντόνοφ.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης στην Ελλάδα θα υπογραφεί συμφωνία στον τομέα της αμυντικής – τεχνικής συνεργασίας», είπε ο Α.Αντόνοφ σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στη Μόσχα, σημειώνοντας ότι με αυτή τη συμφωνία Ελλάδα και Ρωσία θα ολοκληρώσουν τη διαμόρφωση της «νομικής βάσης» των σχέσεών τους στον τομέα αυτό.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα συζητηθεί όλο το φάσμα των ζητημάτων της στρατιωτικής – αμυντικής συνεργασίας και νομίζω ότι ο Σεργκέι Κουζουγκέτοβιτς (σ.σ. Σοϊγκού) θα διατυπώσει προτάσεις μακράς πνοής για την ανάπτυξή της», δήλωσε ο κ. Αντόνοφ τονίζοντας ότι, κατά την επίσκεψη στην Αθήνα, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του Ρώσου υπουργού όχι μόνο με τον ομόλογό του Δ.Αβραμόπουλο και τη στρατιωτική ηγεσία, αλλά και «με την πολιτική ηγεσία της χώρας».Συμπλήρωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «η επίσκεψη θα είναι, όπως πάντα, δυναμική, σύντομη, συμπιεσμένη και γεμάτη με συγκεκριμένες συναντήσεις και συνομιλίες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μετά από αυτήν την επίσκεψη η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών θα αυξηθεί γρήγορα και με “ιπτάμενους” ρυθμούς προς τα εμπρός». 
- OnAlert.gr

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΥΘΑΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ!

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΟΥΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ!
archiepiskopos-albanias-anastasios
Με τον τίτλο «Η αποστολή του Αναστάσιου είναι διασπαστική και αντι-αλβανική στα Τίρανα- στην υπηρεσία του φαντάσματος της Βορείου Ηπείρου», η εφημερίδα «Sot» της Αλβανίας, στην έντυπη έκδοσή της, καταφέρεται κατά του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου (Γιαννουλάτου) και θέτει ερωτήματα γιατί δεν έχει τοποθετηθεί στη θέση αυτή ένας Αλβανός.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στο ιστορικό τοποθέτησης του Αναστάσιου στη θέση του Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος με τη μεσολάβηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥΣ...ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!- ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!-Φυσικά δεν είμαστε υπερ αφορισμών... αλλά όταν τα πουσταριά παρασύρουν την πολιτεία ... μια ολάκερη χώρα,δήθεν για τα δημοκρατικά τους τσουτσουνοπαιχτικά δικαιώματα...τότε θα προτρέψουμε τον Πειραιώς... ( και όλους τους Ιεράρχες) Να το κάνει ..να χτυπήσει στον σταυρό των αθλίων της πολιτικής και των κουσούρηδων τύπου Βαλιανάτου, το... και φιλαράκι του εγκληματία Γιωργάκη Παπανδρέου!!


ΒΙΝΤΕΟ-Σεραφείμ: Θανάσιμο αμάρτημα η ομοφυλοφιλία ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΥΜΑ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ
Για τον αφορισμό με τον οποίο απειλεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τους βουλευτές που εκλέγονται εντός των ορίων της δικαιοδοσίας του, εάν και εφόσον ψηφίσουν την τροπολογία για την επέκταση του «Συμφώνου Συμβιώσεως» στα ομόφυλα ζευγάρια, μίλησε ο ίδιος, στην πρωινή εκπομπή του Mega, «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Η πολιτεία δεν μπορεί να νομοθετεί για θέματα κοινωνικού βίου χωρίς τη γνώμη της εκκλησίας» τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει το δικαίωμα της αποπομπής από την εκκλησία των βουλευτών που θα ψηφίσουν το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Ο κ. Σεραφείμ υποστήριξε ότι «δεν μπορούν να υπάρχουν υγιείς ψυχολογικές σχέσεις σε οικογένεια ομοφύλων, ενώ τόνισε ότι «η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα» για την Εκκλησία.

Δείτε το Βίντεο:



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/aforismos-vouleftwn-apo-serafeim.html#ixzz2mCVZPrQp

ME ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ







Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Πεδίο... σύγκρουσης το θέμα των πλειστηριασμών

MEGA TV - ‎πριν από 10 ώρες‎
"Στον αέρα" είναι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, μετά την εμπλοκή σε τουλάχιστον τρία μέτωπα, με αποτέλεσμα να είναι αβέβαιο και το πότε θα επιστρέψουν οι εκπρόσωποι των δανειστών, αλλά και το πότε θα εκταμιευθούν οι δόσεις ως το τέλος του χρόνου, ...

Έρχεται εορταστικό ωράριο στην αγορά

Newsbeast.gr - ‎πριν από 25 λεπτά‎
Με ανοιχτά καταστήματα τις τρεις τελευταίες Κυριακές τους χρόνου θα λειτουργήσει η αγορά σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο που προτείνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων, κατόπιν συνεννόησης με τους εμπορικούς ...

Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς

Nooz.gr - ‎πριν από 11 ώρες‎
Σε έξι μήνες αναμένεται να μπει στη ζωή των πολιτών το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην μείωση της λαθρεπιβίβασης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας. Ο σχεδιασμός του υπουργείου Υποδομών προβλέπει την ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου