Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑ ΜΟΥ... ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ!

EN ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ ..ΚΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ-ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΤΙΚΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , έστω κι
αν καμιά φορά... υπερβάλλει ... ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ
ΛΟΓΟ ΠΑΠΑ, που βοηθάει στον αφυπνισμό του  πιστού!
Ή και του ψαχνόμενου άπιστου

***ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ  ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εξέδωσε σφοδρή ανακοίνωση κατά του τηλεπαρουσιαστή και σχολιαστή στις εφημερίδες του ΔΟΛ "ΝΕΑ" και "ΒΗΜΑ" Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και κατά του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα τις πολλαπλές ύβρεις, όπως αναφέρει, δημοσιογράφων και μη για την τοποθέτησή του στο ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης ομοφύλων. Η ανακοίνωση του έχει ως εξής: 




«Aπαντώντας στις πολλαπλές ύβρεις και στις φασίζουσες προσωπικές και εμπαθείς επιθέσεις μερίδος των... ΜΜΕ και ειδικότερα του εκπροσώπου επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημητρίου Καρύδη, ο οποίος μας απεκάλεσε δημοσία «Μουτζαχεντίν και Ταλιμπάν», παρ’ ότι ως Πειραιώτης γνωρίζει καλώς ότι στον Πειραιά λειτουργούν απρόσκοπτα 15 Μασονικές Στοές, 40 άτυπα Μουσουλμανικά τεμένη, 2 Ρωμαιοκαθολικά Σχολεία, 2 Ρωμαιοκαθολικές Μονές, αίθουσες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, των Πεντηκοστιανών και των Προτεσταντών Ευαγγελικών καθώς και ότι οι 4.000 μερίδες φαγητό ημερησίως που διανέμονται από τα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, διανέμονται αδιακρίτως σε κάθε συνάνθρωπο ευρισκόμενο σε ανάγκη χωρίς να εξετάζεται η θρησκεία του, η γλώσσα του, η φυλετική του καταγωγή ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο.

Επίσης στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς που ζήτησε την αποδοκιμασία των δηλώσεών μας των σχετικών με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα λεγόμενα «ομόφυλα ζεύγη»καθώς και στον «παντογνώστη» και γενικό «κήνσορα» του δημοσίου βίου κ. Ι. Πρετεντέρη, ο οποίος στην Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» της 29/11/2013 αναφερόμενος στο πρόσωπό μας «διαπιστώνει» ότι υπεύθυνοι για τις δηλώσεις μας είναι «οι συνδικαλιστές που κλείνουν τις πόρτες του Δρομοκαιτείου ώστε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι» (!!!) σημειώνουμε ότι δυστυχώς «το θράσος της αγνοίας» στην Χώρα μας αποτελεί το εφαλτήριο του δημοσίου λόγου.

Και εξηγούμεθα: Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι ο «παρακεντές και ο παρίας» του δημοσίου βίου, αλλά είναι πολιτειακός παράγων υψίστης πνευματικής και κοινωνικής σημασίας που αποτελούν με το Κράτος τους πνεύμονες του Ελληνικού Έθνους. Το Σύνταγμα της Χώρας ευλογείται με την επίκληση του τρισυπόστατου Θεού της Εκκλησίας, στο άρθρο 3 αναγνωρίζεται ως «επικρατούσα» θρησκεία στη Χώρα η Ορθοδοξία, οι Ιεράρχες της Εκκλησίας αναγνωρίζονται διά Προεδρικού Διατάγματος δημοσιευομένου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και εντέλλονται οι δημόσιες αρχές να απονέμουν τον δέοντα σεβασμό προς αυτούς. 

Ο Νόμος 590/1977 που αποτελεί τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος ψηφισθείς από την Βουλή των Ελλήνων, καθιερώνει στο άρθρο 2 την αρχή ότι η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να συμπράττει μετά της Εκκλησίας, επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια και το ανθρώπινο πρόσωπο κατ’ επέκτασιν. 

Επομένως η Ελληνική Πολιτεία δεν έχει το έννομο δικαίωμα να νομοθετή ερήμην της Εκκλησίας διά τα συγκεκριμένα θέματα που ο νόμος καθορίζει ανατρέπουσα μάλιστα την ορθόδοξη ανθρωπολογία και ηθική 2.000 ετών. 

Η εύλογος διαμαρτυρία μας συνεπώς ούτε «Ταλιμπανισμός» είναι ούτε «ψυχασθενική» συμπεριφορά αλλά έννομη υποχρέωση και δικαίωμά μας.

Παρέλκει να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι υβριστές μας αποτελούν κατά τον αψευδή λόγο του ζώντος Θεού τους μεγαλυτέρους ευεργέτες μας, διότι γίνονται ακουσίως αίτιοι να μας επιδαψιλεύεται πλουσιοτέρα η ευλογία και ο αγιασμός παρά του δικαιοκρίτου Κυρίου γι’ αυτό και δημοσία τους ευχαριστούμε»...

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/peiraios-serafeim-anakoinwsh.html#ixzz2mfly4rXR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου