Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ, οι κουκουλοφοροι του Συριζα συνεχιζουν να ασχημονούν ... ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΝΤΑ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ... Καλά! ..Καλά Χριστούγεννα!... ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;..ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΆ...Και το ΕΟΠΠΥ διαλυμένο!

Αμετανόητος ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε διαδήλωση για τα Δεκεμβριανά του 2008

Είναι αμετανόητοι αυτοί οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου και εν συνεχεία την πυρπόληση και το πλιάτσικο της Αθήνας από ακραίους που εκμεταλλεύτηκαν τη λαϊκή οργή, και αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν.
Εξέδωσαν και ανακοίνωση για να μας θυμίσουν ότι έγινε εξέγερση της νεολαίας τον Δεκέμβριο του 2008 και μας καλούν να διαδηλώσουμε και να πούμε όχι στον...
αυταρχισμό που όπως λένε συνεχίζεται.


Ούτε μια κουβέντα για το τι πραγματικά έγινε τότε, ποιοι προκάλεσαν το χάος της Αθήνας, πώς μια δολοφονία ενός 15χρονου επιχειρήθηκε να γίνει αφορμή για κατάλυση της Δημοκρατίας, με τη βοήθεια ασφαλώς ανίκανων υπουργών και στελεχών. Διαβάστε την ανακοίνωση των Νέων ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου και άκρως επικίνδυνοι. Θα ήθελαν να ξαναδούν φλόγες στην Αθήνα.
«Πέντε χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από την κρατική καταστολή κι η τελευταία δεν έχει σταματήσει καθόλου να έχει στο επίκεντρο των επιθέσεών της τις νέες και τους νέους. Από τότε μέχρι σήμερα, το πανεπιστημιακό άσυλο έχει γίνει παρελθόν, η αστυνομία έχει εισβάλει σχεδόν σε όλους τους ελεύθερους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, εκατοντάδες νέες και νέοι έχουν ξυλοκοπηθεί και προσαχθεί αναίτια στις μεγάλες κινητοποιήσεις του αγωνιζόμενου λαού και η βία και ο αυταρχισμός έχουν γίνει τα κύρια μέσα για την επιβολή μιας πολιτικής που καταδικάζει κάθε όνειρο των νέων, που θεωρεί τις ανάγκες μας περιττό βάρος στο δρόμο για την «ανάπτυξη».
Πέντε χρόνια μετά τη νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη κι ακόμα παλεύουμε οι νέες και οι νέοι για όσα θα πρεπε να θεωρούνται αυτονόητα: για δουλειά με δικαιώματα, για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για να μην είναι οι δυνάμεις καταστολής συνέχεια από πίσω μας, για ζωή με αξιοπρέπεια κι ελευθερία. 
Για όλα αυτά, λοιπόν, θα διαδηλώσουμε και φέτος στις 6 Δεκέμβρη, γιατί η εξέγερση μένει ζωντανή στις μνήμες μας, γιατί τώρα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να αγωνιζόμαστε και να αντιστεκόμαστε και γιατί τώρα πρέπει να νικήσουμε. 
Όλες και όλοι την Παρασκευή 6/12, 18:00 στα Προπύλαια

πηγή: antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου