Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ... ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ.. ΓΙΑΤΙ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΜΕ!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ :
Μπορείτε να σχολιάζετε τα πάντα, εφόσον σας τη βιδώνει... αλλά μην βάζετε τα σχόλια σας στην ΕΝΟΤΗΤΑ :   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... Η Ενότητα αυτή έχει την έννοια να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας είτε με ε-μαιλ ΕΊΤΕ τηλεφωνικά... Κάτω από κάθε ανάρτηση  ( άρθρο-ρεπορτάζ) ή ομάδα αναρτήσεων,  ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΥΠΌΔΕΙΞΗ σχολια.. Αν κάνετε ΚΛΙΚ ..βγαίνετε αμέσως σε περιβάλλον συγγραφής του σχολίου-σκέψεών σας. Είναι πανεύκολο. Δείτε όμως δυο απόψεις που κατά λάθος περιέπεσαν στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:



  1. Δεν συνάδει το περιεχόμανο του blog με μοναστήρι. Φαντάζομαι ότι δεν τελούν υπό την έγκριση της αδελφότητας οι αναρτήσεις σας. Αλλιώς ο Θεός να βάλει το χέρι του!
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ, φίλε μας: Αλλά δεν μελέτησες καλά τη ιστοσελίδα μας.Στη δεξιά στήλη και τώρα και παλαιότερα υπάρχουν οι αναγκαίες εξηγήσεις... 
    Να έχουμε εμείς ...την έγκριση της αδελφότητας; Πλάκα μας κάνετε; Γιατί να βάλει ο Θεός το χέρι του; Μας αρκεί το δικό μας χέρι!...που το βάζουμε όπου δει! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ...ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ -ΘΕΟΝ! 
    Ρωτείστε τα αδελφάτα των ΟΛΩΝ μοναστηριών και θα σας πουν πόσο λεύτεροι νιώθουν οι καλόγεροι! Και μετά, αν νομίζεις τα ξαναλέμε!
  2. ΩΡΑΙΑ τα λες..μας αρεσεις. ΑΣΕ τους καθωσπρεπισμούς κατα μέρος και συνέχισε!!  Είσαι... Ωραίος!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αν και γενικόλογος ...σε ευχαριστούμε.. Αλλά πρόσεξε μην μετανιώσεις ες αύριον... Διότι εμείς δεν παιζόμαστε... Έχουμε πνευματικές διαλάμψεις -αστραπές που κάνουν κάποιους, ειδικά ιερωμένους να παραμιλάνε ...να συγχύζονται χωρίς λόγο... 
    Τα πάντα αγαπητέ μας, είναι θέμα παιδείας και γνώσης ...Και να μην ξεχνάμε , παρά τα ιερουργικά ... οι λεγόμενοι δεσποτάδες (ας αποτάξουν επί τέλους αυτό άλγος ..το ΔΕΣΠΟΤΗΣ-από πάνω τους και μετά ας κάνουν τον δημοκράτη..)με τα ίδια ανθρώπινα λειτουργούν!... Ανθρωπάκια του Θεού είναι κι αυτοί... που σουλατσάρουν και...  ως Άγιοι! Και το απολαμβάνουν οι μπαγάσηδες ασμένως... Σχεδόν το πιστεύουν... αν δεν μας δουλεύουν συνειδητά!  Ού να λέγεται!
    Η γνώση είναι περιορισμένη... μικρού βεληνεκούς για τον καθένα μας. Π.Χ. Όταν πάμε σε ένα γιατρό μας συστήνει το άλφα, ...Τόση γνώση έχει για τη δουλεία του... τόσα λέει. 
    Το ίδιο κι αν πας σε άλλο γιατρό σου λέει τα δικά του, που είναι συχνά αντίθετα από αυτά που είπε ο πρώτος.
    Είμαι κτηνώδους υγείας... ΄Ομως σήμερα δεν μπορώ να σύρω τα πόδια μου. Την πάτησα από γιατρό... που μου έδωσε ένα φάρμακο -αντιβιοτικό- επειδή -λόγω γνώσης του ...υποψιάστηκε ότι μπορεί να έχω κάποια λοίμωξη...Δεν το έκανε εξεπίτηδες, αλλά λόγω γνώσης ...Κάτι ψιλιάστικα.. και επειδή δεν έχω σε καμιά εκτίμηση τη φαρμακολογία ..το έκοψα αυτόματα το αντιβιοτικό... αλλά συνεχίζω να μην μπορώ να βαδίσω, όπως πρώτα... ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ! Ξέρω πως το πρόβλημα θα φύγει... (με τίς δικές μου πια γνώσεις ).. Αλλά ο γιατρός θα μείνει με την εντύπωση ότι έπραξε το καθήκον του....
    Τι θέλω να υπογραμμίσω με όλα αυτά; Την ηλιθιότητα .. των περιορισμένων γνώσεών μας ..βάσει των οποίων και κρίνουμε τα πάντα..
    ΧΑΙΡΕΤΕ  ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    **Μετά το άρθρο αυτό κάντε ΚΛΙΚ  λίγο πιο κάτω ...για τα σχόλια σας... όπου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ... ή όταν υπάρχουν... και ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου