Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΘΙΜΟΣ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ....

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΕ ΑΝΘΙΜΕ….

Θεσσαλονίκης Άνθιμος: ''Συντηρούν ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ τη σκανδαλολογία για να πουλήσουν''                                          



ant-2

Μην λες τρίχες κύριε Άνθιμε... Όλα τα στραβά τα κάνουν οι δημοσιογράφοι...έτσι; Τα δικά σας στραβάδια δεν τα βλέπετε; Και κατά τον παρδαλόν..."θείον" λόγο σας ...φορτώνετε τα καταγέλαστα κι απρεπή ανομήματά σας... σε άλλους; Καλά μωρέ... εκπροσωπείς Θεόν;
Η αφορμή δίδεται από την Ρομφαία… η οποία ξηρά γράφει τα δρώμενα και στη συγκεκριμένη περίπτωση τις φανφαρώδεις κι άσκεπτες, ανιστόρητες δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου...του και Παναγιοτάτου! Θου Κύριε!


ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΕΙ  ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!

Το τι λέει θα το διαβάσετε πιο κάτω: Κοτσανολογεί ο Θεσσαλονίκης.

***Τι να πουλήσουν οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες; ΄Οταν οι μεν πρώτες δεν πουλιούνται και βυθίζονται καθημερινά…στα χρέη, οι δε δεύτερες… κάνουν ιεραποστολή στην ενημέρωση… χωρίς να σταυρώνουν δραχμούλα… Τι να πουλήσουν μωρέ Άγιε; Άλλά εσύ πουλάς παραμύθια και εν συνειδήσει ψευτιές και χυδαιότητες…Κόψε λοιπόν το τροπάρι! Τα γράδα της personality σου είναι γνωστά.. Μην γίνεσαι περισσότερον γραφικός!

*** Δεν μας ενδιαφέρουν οι ροζ ιστορίες του κλήρου, που είναι ουκ ολίγες και πολλά άλλα θλιβερά που σκάνε στην επικαιρότητα. ΄Οπως, επί παραδείγματι, η επιδειχθείσα αγριότητα σε βάρος του παπα-Γιάννη της Αλεξανδρούπολης που καταδικάστηκε σε βιολογικό θάνατο και δια χειρός Ανθίμου Θεσσαλονίκης…

***Τί κοτσανα είναι αυτή που λες πως η Ιερά (ανίερη για μας ) Σύνοδος της Ελλαδικής Εκκλησίας ..κάλεσε δημοσιογράφους και δεν ανταποκρίθηκαν οι λασπολόγοι δημοσιογράφοι! Τι λε ρε μπαγασάκο;
Να τους κάνετε τι… τους δημοσιογράφους … να τους μεταδώσετε το φασιστικό πνεύμα που κουβαλάτε ..αυτοκρατορικά… πως να σας χαϊδεύουν μόνο; (Έχετε κάποιες ιστοσελίδες …μεταφορείς Δελτίων Τύπου σας..που σαν κάνουν τη δουλειά, που όμως δεν έχει απήχηση στο πόπολο,διότι το στόρυ σας περιφέρεται εντός οικογενειακού συναφιού) ΄Η να αποσιωπούν γεγονότα θλίψης και ντροπής, με πρωταγωνιστές ιεράρχες και λοιπών κλήρικών;

Και σαφέστατα υπάρχουν υπέροχα διαμάντια μεταξύ σας, αλλά οι φαύλοι τα καπελώνουν… και τα οποία διαμάντια σεβόμενα εαυτούς σιωπούν, τιμώντας τον Θεό και τον λαό που υπηρετούν.

*** Δεν σε απορρίπτουμε ΄Ανθιμε. Κάποτε ως Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης ήσουν φλογερός, έντιμος και ενθουσίαζες με τη λαλιά σου. Σήμερα, αφού κέκτησες τον θρόνο της Θεσσαλονίκης,δεύτερος τη τάξει μετά το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, ΣΗΜΕΡΑ απλά Παναγιότατε.. παραμιλάς… σχεδόν κοτσανολογείς…΄Οχι δεν είναι λόγω ηλικίας, αντίθετα αυτή είναι μέγα προνόμιο σοφίας και το ξέρεις, φίλε…αλλά!
Απλά στοχάσου!
Και σαφώς η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ως έννοια και θεσμός δεν βάλλεται (πλην αθέων ή κομμουνιστών) Βάλλονται –και πρέπει- οι ατακτούντες που εμφανίζονται ως “λειτουργοί” τους…
Φαινόμενα θράσους ως του σημερινού Αλεξανδρουπόλεως ...δεσπότη ή εκείνου του ανεκδιήγητου ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ..δεν μπορούν δημοσιογραφικά να αγνοηθούν! Καταλαβαίνετε Ωρε ..ΚΑΡΔΗΝΆΛΙΟΙ  του Ελλαδιστάν;

***Μην λες παραμύθια Αγιε Θεσσαλονίκης. ..Πάψε να λοιδωρείς δημοσιογράφους για να καλύψεις τα άπλυτα του επαγγελματικού συναφιού σας που πουλάτε Θεόν εις τιμήν ευκαιρίας, λες και το Περιβόλι της Παναγιάς, είναι λαχαναγορά.

Βρείτε άλλα επιχειρήματα πιο πειστικά ..Διαφορετικά θα πορεύεστε κατά διαόλου…μια και έχετε μπασταρδέψει ανεπανόρθωτα το Χριστόν… Διαβάστε πιο κάτω τις βλακώδεις ρήσεις του εν λόγω κυρίου Ανθίμου:

"Στη σκανδαλολογία των τελευταίων εβδομάδων που συντηρούν έντυπα και ιστοσελίδες σχετικά με ροζ ιστορίες στην Εκκλησία αναφέρθηκε πριν λίγο ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
"Όλα είναι ψέμματα και το κάνουν για να πουλήσουν" είπε ο Σεβασμιώτατος.
"Δεν τις λέω εφημερίδες γιατί είναι απλά φυλλάδια" συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Άνθιμος υπογράμμισε πως παρότι τα συγκεκριμένα μέσα έχουν προκληθεί από την Ιερά Σύνοδο και από αρχιερείς για να παρουσιάσουν όλα αυτά τα οποία διαδίδουν δεν έχουν ανταποκριθεί.
"Καλλιεργούν δισταγμούς, προκαταλήψεις και απαρέσκεια προς την Εκκλησία" είπε για τους δημοσιογράφους που σκανδαλολογούν.

"Εμείς μπορεί να είμαστε αμαρτωλοί αλλά η Εκκλησία δεν είναι αμαρτωλή" κατέληξε ο κ. Άνθιμος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Τι είπες ότι είστε αμαρτωλοί; Μόνον; ΔΙΑΟΛΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΈΝΟΙ ΕΙΣΤΕ και κόψτε το βήχα να μιλάτε για ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου