Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Α..ΡΕ ΑΝΘΙΜΕ ..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ...ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΟΗΤΟΣ!..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΟΝΣΕΝΙΕΡ ...ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΔΕ-ΑΓΑΤΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!...

ΣΤΙΣ 7.000 ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ Ω, ΤΟΥ ΘΑΜΑΤΟΣ ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟ-ΑΓΙΟ!...Μέγας συνεπώς ο ...σκανδαλισμός του ποιμνίου... ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΕΤΣΙ ..ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ... ΔΕΔΕ-ΑΓΑΤΣ
πως δεν θα γίνουν τάχα περικοπές κληρικών!
 ..ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙ, ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ...
ΚΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΙΕΡΕΙΣ ..
ΠΟΥ ΔΕΝ ...ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!

Ο παπα-Γιάννης της ενορίας Αγ. Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης... τερμάτησε δια παντός. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό! Ο Δεσπότης είναι το υπέρτατο ΟΝ ... ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ .. ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΏΝ ΤΟΥ!

ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ! Ο ΠΑΠΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!.. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ  ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΘΙΜΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΒΑΡΑ.. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΗ ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗ 
ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

(Το λέμε μετά γνώσεως πολλής ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να λαλούμε τα δέοντα !)

ΣΥΝΕΠΩΣ Ο παπαδάκος να μην περιμένει αποκατάσταση...Καταλάβαιτέ το! Η ιερά εξέταση του συνοδικού δικαστηρίου σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να δικαιώσει τον παπά-Γιάννη... Θα τον θάψει!
Και στο δευτεροβάθμιο! Εκτός κι αν όλως  σπανίως επέλθει η επιφοίτηση του Αγ. Πνεύματος, εις τα κρανία των δικαστών!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ Η ΛΑΒΩΜΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ. Καταλάβετε το! Οι συλλεγόμενες υπογραφές ..κανένα ρόλο δεν παίζουν! Καταλάβετε το πια!

Αυτός ο τύπος που λέγεται ΑΝΘΙΜΟΣ...και ποιεί-διαπλεκόμενα -τον  Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης  .. ΕΙΝΑΙ Θανατηφόρος-εκτελεστής και των παιδιών της Ορθόδοξης... 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του,... κι όχι ΜΑΣ!  ΑΤΥΧΩΣ! Ναι,  τιμωρία, ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΆΤΑΚΤΟΣ Ο ΠΑΠΆΣ, αλλά με ντοκουμέντα,κι όχι γιατί το ισχυρίζονται μερικές ..θεούσες καρακάξες, σαν κι αυτή τη γραφική Λουκά Ελένη.. που κατέστη και τηλεοπτική περσόνα, με τα ...αφρίζοντα της!


Tι να πεις; ..Καταδιώκει τον παπα-Γιάννη, μάλλον από γινάτι επισκοπικό... επειδή δεν τον γουστάρει βρε αδερφέ... να του κλέβει τη φήμη... σε  ουσιαστικό εκκλησιαστικό έργο... Του σκηνοθέτησε την κατηγόρια ..πως ερωτοτροπεί... με τις κυράδες της ενορίας του, χωρίς να προσκομίσει ο τάλας το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο! ' Ηθελε να τον βγάλει από τη μέση... και τον έστειλε στον Συνοδικό δικαστήριο, στα φιλαράκια του..  Δηλαδή κι αυτοί, άλλα περίλαμπρα αστέρια... καταδίκασαν τον παπαδάκο για να μη χαλάσουν το χατήρι του φιλαράκου τους Άνθιμο!
Ο Αγγελικός κόσμος εν Εκκλησίες...  παρ΄ ημίν!
Χαριτωμένος... και στεφανωμένος από το  επαγγελματικό ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!

Βασικό επιχείρημα του Αγιότατου Αλεξανδρούπολης, είναι ένα:  Ότι δα ο παπα-Γιάννης της ενορίας Αγ.Νεκταρίου... "σκανδάλιζε" το εκκλησιαστικό πόπολο...του...με τις ερωτροτροπίες του!  ! Τρίχες! ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΠΌ ΠΟΥΘΕΝΆ ΑΠΌ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ που κατέθεσε ο περίεργος αυτός Δεσπότης του Νομού ΄Εβρου...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ υπάρχουν σήμερα 7000 υπογραφές - κι όχι 4000 που αναφέραμε εμείς- υπέρ του παπά που καταδιώκει ..
Και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ!-Τυχαίο λέτε;

Κάποιο λάκκο δεν έχει η φάβα...; Γιατί να τη φάμε, χωρίς να αναγουλιάζουμε; Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ. ΑΝΘΙΜΟΣ .. ό και τόσο ...ανθηρός .. οφείλει να μιλήσει για ποιο λόγο καταδιώκει τον παπά. Διότι από πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι  ο εν λόγω καταδικασθείς ιερέας πως  σκανδάλίζε το ποίμνιό του, τον κοσμάκι...  ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ..αλλιώς! Αντίθετα υπάρχουν καθοριστικές υπογραφές 7000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΥΤΟΥ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡ ΕΣΟΥ... Πανάγιε ..της Αλεξανδρούπολης..Άρα λογικά πρέπει εσένα να λεμονοπήσουν! ΝΑΙΣΚΕ;! Το ότι δεν το κάνουν... οφείλεται σε λόγους σεβαστικούς προς το επισκοπικό σχήμα του!

Δείτε τα Δελτία Τύπου που εξέδωσε η Μητρόπολη του ΄Ανθιμου, για την καταδίκη του παπά που έβαλε στο στόχαστρο του.. χωρίς να αισθάνεται την παραμικρή αισχύνη  για τις κατηγορίες που μαγείρεψε... όταν σύμπασα η ενορία του διωκόμενου ιερέα ..είναι με το μέρος του! 
Από που συνεπώς προκύπτει ο σκανδαλισμός, που αιτιάται ο δεσπότης; ..Εν τάξει οι υπογραφές υπέρ του ιερέως... Μα , διάολε, σύμπτωση είναι, να μην υπάρχει, έστω και μια μομφή κατά του δοκιμαζόμενου κληρικού, πέραν όσων ισχυρίζονται τα γιουσουφάκια του κ. Ανθίμου, που τίληξαν σε μια κόλλα χαρτί τον ταλαίπωρο ιερομόναχο, που του κόψανε μάλιστα και τη μισθοδοσία ..πριν καν αποφανθεί το συνοδικό δικαστήριο! 

ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΌΣ ...της κοινωνίας  ... που κατά φαντασία επινόησε ο ακοινώνητος .. με την κοινωνία δεσπότης της Αλεξανδρούπολης...! ΜΟΝΣΕΝΙΕΡ ..ΑΝΘΙΜΟΣ!Ναι αυτό το χωριατόπαιδο, που νόμισε ότι μπορεί και να κάνει τον σατραπίσκο... στους συγχωριανούς του! ΔΕΙΤΕ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ:



17/11/2013. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δηλώσεις του καταδικασθέντος ιερομονάχου Ιωάννου Καρασακαλίδη εναντίον του Συνοδικού Δικαστηρίου και του Μητροπολίτου μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
του καταδικασθέντος ιερομονάχου
Ιωάννου Καρασακαλίδη
εναντίον του Συνοδικού Δικαστηρίου
και του Μητροπολίτου μας

Σε δηλώσεις του, μόλις αφίχθη στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013, ο καταδικασθείς ιερομόναχος Ιωάννης Καρασακαλίδης, έκανε τις εξής επιθέσεις ενάντια:
α) στο Πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, 
β) στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, και
γ) στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Οι απομαγνητοφωνημένες (ψευδείς, εμπρηστικές, απειλητικές, διχαστικές) δηλώσεις του απομαγνητοσκοπημένου μηνύματος είναι αυτολεξεί οι κάτωθι:
α) "...κάποια πνευματικά μου παιδιά παρασύρθηκαν από το Μητροπολίτη, απειλούμενοι με υποσυνείδητο τρόπο..."
β) "...οδήγησε το Πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο σε μία ποινή παρουσία του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, που δεν εξαιρέθηκε από εμάς, και ο οποίος υποστήριξε το πνευματικό του τέκνο."
γ) "...η απόφαση εφεσιβλήθη στο Δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο-Εφέτειο, οπότε θεωρείται άκυρη και εγώ παραμένω ακέραιος."
δ) "Παρακαλώ να μην τον πιστέψετε." (τον Μητροπολίτη για την ανακοίνωση της απόφασης της Συνόδου)
ε) "Με εγκύκλιο δε που έχει ετοιμασθεί από χθες καταφέρεται εναντίον μου και εναντίον του ποιμνίου του με το χειρότερο τρόπο, ως "λύκος βαρύς"".
στ) "Όλα αυτά όμως θα πληρωθούν σ' αυτόν τον κόσμο και σύντομα".
ζ) "...η αναλγησία και η σκληρότητα του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως είναι χαρακτηριστική"
η) "Καλώ τα πρώην πνευματικά μου τέκνα που με κατήγγειλαν γενόμενα υποχείρια προς καθαίρεσή μου..."
θ) "Είμαι αναγκασμένος να αποκαλύψω ονόματα, πρόσωπα, πράγματα, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο"
ι) "...θα στηρίξω .... και την πνευματικότητα των πιστών ανθρώπων ως πραγματικός ποιμένας και κληρικός"
ια) "Καλώ επίσης τους ιερείς-αδελφούς να μην πιστέψουν (ενν. τον Μητροπολίτη), αλλά να αντιδράσουν, διότι όσο δεν αντιδρούν θα καρατομούνται ένας ένας με μεθοδικότητα όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα".
ιβ) "Βρισκόμαστε σε έσχατες εποχές...", "...οι προφητείες εκπληρώνονται..."
ιγ) "Εκκλησία είναι ένα σώμα και όλοι είμαστε ενωμένοι γύρω από τον πνευματικό μας πατέρα"
ιδ) "...ενώ η πρόταση του Μητροπολίτου ήταν προς καθαίρεση μου..."

ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σήμερα, Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας στους Ναούς της πόλεως μοιράστηκαν από «πνευματικά παιδιά» του π. Ιωάννη Καρασακαλίδη φυλλάδια με περιεχόμενο εναντίον της απόφασης του Συνοδικού Δικαστηρίου και με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς εναντίον του Μητροπολίτου μας. Σε μερικούς Ναούς μάλιστα τα εν λόγω «πνευματικά παιδιά» δημιούργησαν προβλήματα, παρακωλύοντας την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως η ιστοσελίδα της Μητρόπολης της Αλεξανδρούπολης .. περνάει ξώφαλτσα το θέμα. Δεν μιλάει για την ουσία και τα πραγματικά περιστατικά που ώθησαν τον μητροπολίτη να προχωρήσει στη δίωξη του δημοφιλούς, όπως φαίνεται, παπά.. του Αγ. Νεκταρίου!

Και οι ελλείψεις αυτές δεν είναι τυχαίες... Είναι Φαναριώτικα πονηρές!

Και κάτι ακόμη: Ιερατείο και Ιεράρχες ...εν γένει.. ΛΙΑΝ ΑΤΥΧΩΣ, εκλαμβάνουν εαυτούς .. ως ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Υπάλληλοι είναι, εργατες της Εκκλησίας , αλλά ΟΧΙ και Εκκλησία!. Πολλοί από τους εν Εκκλησία... πουλάνε εαυτούς ως Εκκλησία! Γι αυτό και τα χάλια μας! 

ΛΑΘΟΣ...σκόπιμο!. ΧΥΔΑΙΟ μάλιστα! Χυδαιολογούν, ασχημονούν  ταυτίζοντας εαυτούς με την Εκκλησία. Δεν είναι τίποτε ΟΛΟΙ ..οι παπάδες, σύμπαν το Ιερατείο... παρά υπάλληλοι και μάλιστα ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ!..  
Εκπροσωπούν την Εκκλησία... μεν ,αλλά δεν είναι οι ίδιοι ΕΚΚΛΗΣΙΑ !Απλά εργαζόμενοι ,υπαλληλίσκοι στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ! 

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΡΕ ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ και εμπορευάμενοι  ;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ μωρέ Άγιε Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ;
Στ΄αλήθεια πιστεύεις ότι είσαι ..ΑΓΙΟΣ..; 
Δεν το πιστεύεις ξέρουμε,...αλλά γιατί μωρέ αρέσκεσαι να σε αποκαλούν έτσι ...και δεν μας στέλνεις  ΟΛΟΥΣ στο διάολο παρά προτιμάς να αφορίσεις τους ...εθνοσωτήρες της Βουλής κι από μήτρα αφορισμένους;
ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΩΡΑ αυτό το "ΑΓΙΟΣ".. που σε προσάπτουν...  Είναι χαζό! ΜΠΟΡΕΙΣ!  Για κοίταξε το, επειδή είσαι σκεπτόμενο άτομο...!

3 σχόλια:

  1. να επεμβει το ΣΔΟΥ στην μητροπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν σε θελουν οι παπαδεσου ΑΝΘΙΜΕ εισαι ανεραστος μητροπολιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑς ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙς ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή