Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΌ... Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΞΗΛΕΊΑ!

- ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟΥ -ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ...ΦΑΜΠΡΙΚΑ !


Αν δεν το ξέρετε σας το λέμε: ΣΧΕΔΟΝ  όλες οι Μητροπόλεις διαθέτουν Μ.Κ.Ο ( όπως  εκείνος ο αλήστου μνήμης και καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης... που ίδρυσε την Μ.Κ.Ο. του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων...)και βεβαίως επιχορηγούνται από τα Ευρωπαϊκά Κονδύλια.. Από μας δηλαδή... και για ...έργα, σαν τη Μονή Δαδιάς... με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά άχρηστες, αφού ούτε μοναχοί υπάρχουν , ούτε για άλλο λόγο το έργοείναι ...χρηστικό! ΡΗΜΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ! Κι όμως πληρώθηκε ...για να είναι τελικά μονή-φάντασμα... Και δεν είναι το μόνο περιστατικό... Κάθε Μητρόπολη... έχει ανάλογα να αφηγηθεί...για πεταμένα λεφτά... της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης! 
Αν ληφθεί υπόψη ότι 100 μητροπόλεις στήσανε τέτοιες φαύλες Μ.Κ.Ο,μπορεί κανείς να υπολογίσει τα δισεκατομμύρια που χούφτωσαν οι Άγιοι ιεράρχες!

Δείτε τι γράφει ο ίδιος ο κ. Άνθμος στην ιστοσελίδα του. Τα λέει όλα! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η ..εμπορική ταυτότητα της Μητρόπολης είναι: ΕΥΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.


Η ΕΥΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2006 ως ΕΥΡΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΠΕ, με σκοπό την παραγωγή και διακίνηση προϊόντων ξύλου και κηρού. Εταίροι της επιχείρησης είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Μ.Κ.Ο. (Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών-Διορθόδοξο Κέντρο Ιεράς Μονής Πεντέλης) και η ΕΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΣ Μ.Κ.Ο. (Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως-Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αετοχωρίου) με ποσοστό 50% εκάστη. Εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο 3299/2004 τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, με σκοπό την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος.  
Από την έγκριση της υπαγωγής στον αναπτυξιακό νόμο μέχρι την λειτουργία της μονάδος παρήλθαν οκτώ μήνες. Τα προϊόντα ξύλου ξεκίνησαν να παράγονται τον Σεπτέμβριο του 2007 και τα προϊόντα κηρού ένα μήνα αργότερα.  
Οσον αφορά την δραστηριότητα της παραγωγής προϊόντων ξύλου σας ενημερώνουμε, ότι η επιχείρηση μπορεί να παράγει όλων των ειδών εκκλησιαστικά έπιπλα, τέμπλα, θρόνους, αναλόγια, προσκυνητάρια, καρέκλες σε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, βυζαντινό, κλασσικό, αναγέννησης, κουφωτό αγιορείτικο. Επιπροσθέτως μπορούμε να παράγουμε οτιδήποτε έχει σχέση με ξυλουργικές εργασίες όπως πόρτες μασίφ και πρεσαριστές, παράθυρα γερμανικού τύπου και παραδοσιακά, ντουλάπες, κρεβάτια, γραφεία.  
Στο Κηροπλαστείο της Εταιρίας παράγονται διαφόρων μεγεθών κεριά και λαμπάδες παραφίνης. Ο υπάρχων μηχανολογικός εξοπλισμός έχει την δυνατότητα παραγωγής δύο χιλιάδων (2.000) τόνων ετησίως.  
Η έδρα της Εταιρίας βρίσκεται στο χωριό Αρίστηνο του Δήμου Τραϊανουπόλεως σε ιδιόκτητο χώρο με δύο μεγάλα και καινούργια εργαστήρια για το Ξυλογλυπτικό και το Κηροπλαστείο.

Διεύθυνση: Αρίστηνο Τραϊανουπόλεως
Τ.Θ.: 1022
Τ.Κ.: 68100
Τηλ.: 25510-51800
Fax: 25510-51873

1 σχόλιο: